شناسهٔ خبر: 15109968 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

پیش بینی برداشت 28هزارتن شلتوک در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر زراعت جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیش بینی برداشت شلتوک از مزارع برنج این استان طی سال زراعی امسال حدودا 28 هزارتن به ارزش ریالی قریب به 100میلیون تومان است.

صاحب‌خبر -

نعمت الله روزبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: قیمت هرکیلو برنج در این استان پنج هزار تومان به طور متوسط برآورد شده است.

وی بیان کرد: 570هکتار از اراضی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری به کشت برنج اختصاص یافته است.

مدیر زراعت جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در میان شهرستانهای این استان بیشترین کشت برنج مربوط به شهرستان بویراحمد است.

رزوبه خاطرنشان کرد: حدوداً 45هزار نفر از بهره برداران این استان مشغول کشت و کار برنج هستند.

وی ادامه داد: برداشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی این استان حدوداً از دهه اول مهرماه شروع شده و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد.

مدیر زراعت جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: برنج تولیدی در این استان علاوه بر نیاز داخلی استان به استانهای همجوار نیز صادر می شود.

روزبه اضافه کرد: برنج تولید شده در مناطق گرمسیری استان از نوع "چمپا و شمیم" و در مناطق سردسیری از نوع "چمپا و گرده محلی" است.

وی تصریح کرد: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی در مناطق گرمسیری حدود 2000هکتار از کشت برنج استان به کشت ذرت و حبوباتی مانند ماش تبدیل شده است و کاشت برنج تنها در اراضی کنار رودخانه ها توصیه شده است.



انتهای پیام