به گزارش خبرنگار ایرنا، یونس رنجکش روز یکشنبه در چهارمین جلسه شورای مشورتی سازمان های مردم نهاد گیلان ، با اعلام این خبر افزود: این کارگاه آموزشی روزهای 24 و 25 شهریورماه جاری در رشت برگزار می شود.
وی آشنایی با حوزه های مختلف کارکردی سازمان های مردم نهاد را از اهداف برگزاری این کارگاه ذکر کرد.
رنجکش اظهار کرد: این کارگاه با حضور مسئولان و مدرسان وزارت کشور برگزار و در پایان نیز به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا می شود.
به گفته دبیر هیات نظارت بر سازمان های مردم نهاد گیلان، در این دوره اولویت با سازمان های مردم نهاد دارای مجوز از استانداری و فرمانداری های استان است و در صورت وجود ظرفیت خالی از سایر تشکل های فعال نیز به تشخیص کارشناسان این اداره کل دعوت بعمل می آید.
رنجکش ادامه داد: آموزش سازمان های مردم نهاد به صورت متمرکز از سوی وزارت کشور در سال جاری در استان های مختلف اجرا شده که اجرای این کارگاه در گیلان هم در امداد سیاست های کلی وزارت کشور برای افزایش توان و مهارت های این سازمان هاست.
وی با اشاره به نقش تشکل های اجتماعی در پیشبرد اهداف توسعه، خواستار مشارکت و مداخله این تشکل ها در حوزه های مختلف اجتماعی و رفع نگرانی ها با توجه به توانایی و مهارت های آنان شد.
وی همچنین یادآور شد: در سال گذشته 15 کارگاه آموزشی با موضوعات مختلف از سوی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برای تشکل های اجتماعی گیلان برگزار شد.
بر اساس آخرین آمار، بالغ بر 300 تشکل مردم نهاد در قالب سازمان هایی همچون انجمن های خیریه، حوزه جوانان، محیط زیست و مددکاری در گیلان فعالیت می کنند.
از این تعداد سازمان های مردم نهاد در استان ، حدود 60 سمن از استانداری و مابقی از نهادهایی از قبیل نیروی انتظامی، اداره کل ورزش و جوانان، بهزیستی و محیط زیست گیلان مجوز گرفته اند.
7294/2007
طرح ملی آموزش سازمان های مردم نهاد در گیلان برگزار می شود
رشت - ایرنا - مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و دبیر هیات نظارت بر عملکرد سازمان های مردم نهاد گیلان، از اجرای طرح ملی آموزش سازمان های مردم نهاد در این استان خبر داد.
صاحبخبر -