به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از اینچئون، غلامرضا مازندرانی در خصوص شرایط تیم ملی کبدی اظهار داشت: با هماهنگیهای به عمل آمده با کمیته ملی المپیک، تیم ملی کبدی مردان کشورمان یک هفته پیش وارد کرهجنوبی شد و توانستیم در این مدت 6 جلسه تمرین خوب را پشت سر بگذاریم.
وی ادامه داد: در حال حاضر مصدومیت جدی در بین اعضای تیم نداریم و دو نفر آسیب دیده نیز به دیدار نهایی خواهند رسید. تیمهای هند، پاکستان و کرهجنوبی تیمهای قدرتمند این رشته هستند که قطعا کار مشکلی مقابل آنها خواهیم داشت.
مازندرانی تاکید کرد: بازی امروز مقابل مالزی را نیز با وجود اینکه بازیکنان جوانی دارد و تجربه حضور در مسابقات بزرگ و این چنینی ندارند را ساده و دست کم نمی گیریم.
وی در خصوص عملکرد بانوان مقابل ژاپن گفت: با توجه به استرس خاص بازی اول، آنها خوب ظاهر شدند و من مطمئنم که با قدرت به مراحل پایانی راه پیدا میکنند.
انتهای پیام/د
∎