به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، غلامرضا یاوندعباسی صبح امروز در نشست شورای هماهنگی امور ایثارگران اظهار داشت: اندک خدماتی به ایثارگران در سطح جامعه ارائه میشود که متأسفانه در ارائه همان خدمات اندک هم عدالت کامل وجود ندارد.
وی ادامه داد: مأموریتها، خدمات آموزشی، معافیتهای مالیاتی، ارائه خدمات بهداشتی درمانی و سایر خدمات اجتماعی به درستی و در عدالت کامل برای جانبازان و ایثارگران در کشور اجرا نمیشود که باید به نوعی در خدماترسانی به ایثارگران عدالت به طور کامل رعایت شود.
مسؤول امور هماهنگی ایثارگران در وزارت کشور با اشاره به ابلاغ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در دولت تدبیر عنوان کرد: این قانون در مجلس پیشین تصویب شد اما دولت قبلی از ابلاغ آن استنکاف کرد و در دولت یازدهم این قانون ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه با بوجود تصویب و ابلاغ این قانون هنوز نواقص زیادی دارد، تصریح کرد: در ماده 18 قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران که به دنبال تغییر خدماترسانی به جامعه هدف است رفع این بیعدالتیها به نوعی دیده شده است که امیدواریم در این دولت به درستی اجرا شود.
عباسی اجرای این قانون را نیازمند تدبیر و شجاعت دانست و بیان داشت: جریان ایثار و شهادت در کشور ادامه دارد و پشتوانه مقاومت در منطقه است و کارهایی که انجام میشود باید به نوعی مایه دلگرمی و ایجاد انگیزه باشد.
وی با بیان اینکه در همه دستگاههای اجرایی فرد یا واحدی به عنوان رسیدگی به امور ایثارگران زیر نظر بالاترین مقام اجرایی دیده شده است، اظهار داشت: سه وظیفه اصلی برای این واحدها و افراد دیده شده است که در داخل و خارج دستگاه مربوطه باید به امور محوله رسیدگی کنند.
عباسی اضافه کرد: در برخی دستگاهها نیز خدمات چندان چشمگیری برای ارائه به ایثارگران نیست یا مراجعه ایثارگران به آن دستگاه اندک است که در این زمینه نیز واحد مربوطه باید برای رسیدگی به ایثارگران و تکریم آنها اقدام به ظرفیتسازی کند.
مسؤول امور هماهنگی ایثارگران در وزارت کشور با اشاره به اینکه در کشور بیش از 210 هزار شهید برای دفاع از اسلام و انقلاب تقدیم شده است، خاطرنشان کرد: نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت از ضروریات تکریم این قشر از جامعه است تا نسلهای آتی و نسل جوان در کشور با این فرهنگ بیگانه نباشد.
وی بیان داشت: زمانی که جریان و ساختار توجه به ایثارگری را در وزارتخانههای کشور داریم اگر نتوانیم ایثارگران را در این ساختار قدردان باشیم و گرامی بداریم و نسلهای بعدی را با اجر و قرب آنها آشنا کنیم نشان از بیخاصیتی تشکیلات و افراد حاضر در این زمینه است.
عباسی در ادامه با اشاره به وجود قوانین متعدد و پرابهام و غیر کاربردی در حوزه ایثارگران گفت: متأسفانه بخش اعظم قوانین مربوط به ایثارگران غیرکاربردی، پر ابهام، بی خاصیت و متعارض است که باید هرچه سریعتر اصلاح شود.
وی بیان داشت: متأسفانه در زمینه قوانین هرکسی به هر شکلی که دوست دارد تفسیر میکند و این مسئله موجب شده تا قوانین به طور کامل اجرایی نشود و یا مواردی که میتوان اجرا کرد به دلیل نبود اعتبارات هنوز اجرایی نشده است.
انتهای پیام/2464/ت40
∎