شناسهٔ خبر: 15106623 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

به میزبانی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان

کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه‌ای آغاز به‌ کار کرد

چهارمین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه‌ای در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان آغاز به‌کار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، صبح امروز چهارمین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه‌ای با حضور جمعی از مسؤولان کشور، استان و شهرستان رفسنجان و میهمانان داخلی و خارجی در تالار خیام دانشگاه ولیعصر رفسنجان آغاز به‌کار کرد.

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در مراسم افتتاحیه این کنگره با خیرمقدم به میهمانان اظهار داشت: این دانشگاه 9 هزار و 500 دانشجو در 15 رشته دکترا، 45 رشته کارشناسی ارشد و 55 رشته کارشناسی دارد.

محمدعلی دهقان بیان داشت: وسعت دانشگاه ولیعصر (عج) حدود 400 هکتار است و یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های رفسنجان و دومین دانشگاه استان کرمان بعد از دانشگاه شهید باهنر است.

وی تصریح کرد: دانشگاه ولیعصر (عج) امسال بیست و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه را جشن می‌گیرد.

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان با بیان اینکه شهرستان رفسنجان دچار بحران آب است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه درصدد است 10 هکتار به کشت هیدروپونیک اختصاص دهد که با تسهیلات آن هم موافقت شده است.

انتهای پیام/80016/ی10/

برچسب‌ها: