شناسهٔ خبر: 15105981 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اختصاص بودجه برای پرداخت بدهیهای دستگاه های دولتی به شهرداریها

امسال 2 هزار و 500 میلیارد تومان برای پرداخت بدهی های دستگاههای دولتی به شهرداری های سراسر کشور اختصاص یافت.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در نشست شورای مشورتی دهیاران و اعضای شوراهای اختصاص بودجه برای پرداخت بدهیهای دستگاه های دولتی به شهرداریهااسلامی روستاهای گچساران و باشت گفت: امسال 2 هزار و 500 میلیارد تومان برای پرداخت بدهی های دستگاههای دولتی به شهرداری های سراسر کشور  اختصاص یافت.
غلامرضا تاجگردون نبود درآمد پایدار را یکی از مهمترین مشکلات شهرداری ها بیان کرد و افزود: این موضوع شهرداری شهرهای استان را با مشکل مواجه کرده است.

نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با پرداخت بدهی های دستگاههای دولتی بخشی از مشکلات شهرداری ها برطرف می شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش به بهسازی و آسفالت معابر روستایی اشاره کرد و گفت: در یک سال گذشته بیش از 400 هزار متر مربع از معابر روستاهای شهرستان های گچساران و باشت از محل قیر رایگان آسفالت شده است.

تاجگردون افزود: توجه جدی به روستاها و بهبود وضعیت این مناطق از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری می کند.