شناسهٔ خبر: 15105750 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دستگیری پنج شکارچی متخلف در مناطق حفاظت شده چهار محال و بختیاری

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری از دستگیری 5 شکارچی غیرمجاز و کشف 5 قبضه سلاح بدون مجوز توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست در مناطق حفاظت شده تنگ صیاد و سبزکوه این استان در هفته جاری خبرداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری حفاظت محیط زیست استان، شهرام احمدی افزود: از شکارچیان متخلف علاوه اسلحه شکاری بدون مجوز، لاشه یک رأس میش وحشی درمنطقه تنگ صید و 2 قطعه کبک وحشی شکار شده در منطقه سبزکوه شهرستان بروجن کشف و ضبط شد.
وی تصریح کرد: شکارچیان متخلف پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
احمدی از تشدید نظارت ماموران محیط زیست بر مناطق حفاظت شده استان در سال جاری تصریح کرد: با افراد خاطی در این راستا برخورد قانونی خواهد شد.
استان چهارمحال وبختیاری به دلیل قرار گرفتن در منطقه زاگرس میانی از تنوع گیاهی و جانوری منحصر به فردی در مقایسه با دیگر مناطق کشور برخوردار است.
استان چهارمحال و بختیاری با داشتن منابع آب فراوان و آب و هوای مستعد ، بهترین زیستگاه وحوش و پرندگان حفاظت شده کشور محسوب می شود.
6199/