فرماندار رودسر تصریح کرد:خبرگزاری ها رسالت خود را بهدرستی انجام دهند و برای درج خبر با دستگاه های مرتبط برای دریافت آمار و اخبار هماهنگی نمایند .
وی افزود: از رسانه ها انتظار میرود با توجه به تعاملی که در طول مدت حضورم در مسند فرمانداری رودسر با فعالان عرصه خبر داشتهام برای درج اخبار تعامل لازم را داشته باشند تا اخبار صحیح به سمع و نظر مردم برسد .
جانبازی با تأکید بر اینکه هیئت نجات غریق استان گیلان بجای آنکه بهدنبال درج اخبار کذب و ناصحیح باشد پیگیر پرداخت معوقات ناجیان غریق در سطح استان باشد در ادامه افزود: ناجیان غریق شبانهروز از زمان آغاز طرح های سالمسازی دریا در زیر آفتاب سوزان زحمت میکشند تا از جان مردم هنگام شنا محافظت نمایند اما برای دریافت حق الزحمه خود یک سال دوندگی می کنند، تا بتوانند به نتیجه زحماتشان دست یابند که آن هم متأسفانه بهعلت عدم پیگیری نجات غریق گیلان همچنین ادارهکل ورزش و جوانان گیلان به طور کامل پرداخت نمی شود .
فرماندار رودسر با انتقاد از عملکرد مدیرکل ورزش و جوانان استان تأکید کرد: مدیرکل ورزش و جوانان استان باید روی نیروهای خود در مجموعه مدیریتی اش کنترل بیشتری داشته باشد و باید پاسخگوی کوتاهی های مدیران شهرستانی اش در این زمینه باشد .
وی خاطرنشان کرد: مدیرکل ورزش و جوانان باید توجه داشته باشد که ناجیان غریق در فصل تابستان چقدر تلاش میکنند تا بتوانند در انجام وظیفه خود کوشا باشند و شاید اینگونه دریابند که نباید یکطرفه قضاوت بشود .
فرماندار رودسر در پایان از رسانه ها خواست، در موارد شهرستانی و مهم که می خواهند اخبار را انعکاس دهند بهتر است با مسئولان شهرستانی هماهنگی کنند. تا اطلاعاتی که در اختیار مردم قرار می گیرد درست و صحیح باشد و زحمات ناجیان غریق زحمتکش با اخبار کذب زیر سئوال نرود و تحت الشعاع قرار نگیرد.
«صادق صیاد» در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: منجیان غریق زحمتکشانی هستند که در قبال دریافت حقوق ناچیز جان خود را برای نجات افراد به خطر می اندازند و جان افراد بسیاری را نجات داده اند به گونه ای که در سال گذشته منجیان مستقر در نقاط خطرآفرین جان 380 نفر را نجات دادند.
مسئول روابط عمومی هیئت نجات غریق گیلان با اشاره به تحریف برخی مسئولان در خصوص عدم بیان واقعیت از افراد غرق شده تصریح کرد: متأسفانه برخی افراد با طرح موضوعاتی در خصوص عدم استفاده از طرح سالم سازی و یا آشنا نبودن فرد غرق شده در هنگام استفاده از دریا، از زیر بار مسئولیت شانه خالی می کنند.
وی با بیان اینکه از ابتدای تابستان تاکنون 31 نفر در گیلان غرق شدهاند، افزود: تاکنون 11 نفر در شهرستان رودسر غرق شدند و این آمار کاملاً موثق بوده و اسناد و مدارک آن موجود می باشد.
صیاد با بیان اینکه هیئت نجات غریق استان بهصورت مستقیم اطلاعات و آمار مغروقین را از هیئت نجات غریق شهرستان ها دریافت می کند، تأکید کرد: نمایندگان هیئت نجات غریق در سواحل اقدام به پرکردن مشخصات کامل مغروقین و نجاتیافتگان می کنند و بدلیل حفظ شأن این افراد در بخش اطلاع رسانی رسانه ای تنها به اعلام سن، جنس و محل سکونت آنان اکتفا می شود.
مسئول روابط عمومی هیئت نجات غریق گیلان با اشاره تکذیب آمار 11 نفره مغروقین رودسر توسط فرماندار شهرستان افزود: پیگیر این موضوع از هیئت نجات غریق شهرستان رودسر شدیم و آمار 11 نفره مغروقین شهرستان با اطلاعات کامل افراد از سوی رئیس هیئت نجات غریق رودسر تأیید شد.
وی با اشاره به نقش مهم منجیان غریق و تلاش متعهدانه آنان در کاهش خطر غرق شدن افراد، در خصوص اینکه پرداخت حقوق ناجیان غریق گفت: فرمانداری ها مسئولیت پیگیری حقوق ناجیان را برعهده دارند و هیئت نجات غریق تنها وظیفه آموزش منجیان را برعهده دارد.
انتهای پیام