به گزارش خبرنگار پانا ،طاهره غفورزاده با اشاره به اینکه با اجرای برنامه های مداوم در جهت ریشه کنی بی سوادی، بیش از 97 درصد از جامعه آران و بیدگل از مرحله بی سوادی کامل گذشته اند اظهار کرد: این افراد دوره ی سواد آموزی را طی کرده و باسواد شده اند.
وی افزود: برنامه ریزی نهضت سواد آموزی آران و بیدگل در حال حاضر برای باسوادی در دوره انتقال(دوره چهارم، پنج و ششم) و دوره تحکیم است.
غفورزاده خاطر نشان کرد: امسال در دوره جدید آموزش سواد آموزی شهرستان 60 نفر در دوره انتقال و 23 نفر در دوره سواد آموزی ثبت نام و توسط 17 آموزش دهنده تحت اموزش قرار گرفته اند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت باسوادی اتباع شهرستان در توسعه اجتماعی و فرهنگی جامعه تصریح کرد: امسال برای نخستین بار با شناسایی انجام شده 40 نفر از اتباع تحت آموزش سواد آموزی قرار گرفته اند.
غفورزاده، با بیان این که سوادآموزی از نیازهای مهم و ضروری برای هر جامعه ای است اظهار کرد: آموزش و سوادآموزی برای همه قشرها در همه سنین در جامعه نیاز اساسی است.
وی گفت: به منظور تشویق سوادآموزان شرکت کننده در دوره های نهضت، به هر کدام از آنها که بتوانند دوره سوادآموزی را با موفقیت سپری کند مبلغ یک میلیون و 300 هزار ریال پاداش پرداخت می شود
از ابتدای شروع فعالیتهای نهضت سواد آموزی در سال 1378 در آران و بیدگل تاکنون بیش از شش هزار و 600 نفر از افراد بی سواد و کم سواد، باسواد شدند.
20 درصد از جامعه آران و بیدگل کم سوادند
مسوول نهضت سواد آموزی آران و بیدگل گفت: هم اکنون 20 درصد از افراد جامعه آران و بیدگل کم سوادند.
صاحبخبر -