شناسهٔ خبر: 15102471 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

قائم مقام بنیاد شهید: دستیابی به کمال انس با قرآن راهکار مبارزه با نظام سلطه است

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، «محسن انصاری» با حضور در مراسم افتتاحیه دوازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه کارکنان و خانواده های آنها که امروز (یکشنبه) در مجتمع سیدالشهدا(ع) برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قاری منا شهیدان حسنی کارگر و دانش و قدردانی از اداره کل توسعه و منابع انسانی بنیاد اظهار امیدواری کرد که برگزاری اینگونه از مسابقات در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه و توسعه یابد.
وی انس با قرآن را یکی از ضروریات جامعه امروز دانست و تصریح کرد: انس هر چه بیشتر با قرآن کریم باعث تغییر در رفتار انسانی می شود، امروز با توجه به نقشه ها، توطئه ها و تغییرات و تکنولوژی روز باید پدافند، مقابله و دفاع مناسبی داشت که یکی از راه های مقابله با این توطئه ها انس با قرآن کریم است.
انصاری افزود: انس با قرآن به معنای خو گرفتن، آرام گرفتن، همدم بودن و برقراری ارتباطی مستحکم است که در نهایت ابزار بسیار خوبی برای مقابله با تهاجم دشمنان و دفاع از مرزهای اعتقادی انسانی خواهد بود، خداوند متعال در این کتاب با بندگانش سخن گفته، بنابراین انس با این کتاب الهی موفقیت ما در مبارزه با جنگ نرم دشمنان را بیشتر خواهد کرد.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر اینکه دستیابی به کمال انس با قرآن بسیار اهمیت دارد، گفت: آموختن، قرائت، استمرار قرائت، تلاوت، فهم و تدبر در قرآن قطعا انس با آن را به همراه خواهد داشت ولی چه بهتر که در این مسیر کمال نیز حاصل شود که در آن صورت تغییرات رفتاری هم در انسان به وجود خواهد آمد و در نهایت مقابله با جنگ نرم دشمنان سهل تر می شود.
وی با اشاره به اخلاق و سیره قرآنی پیامبر گرامی اسلام اظهار داشت: هدف جامعه اسلامی رسیدن به اخلاق قرآنی است، پیامبر گرامی اسلام قرآن مسلّم بود که ما باید با پیروی از ایشان در این مسیر قرار بگیریم و با قرآن هرچه بیشتر مانوس شویم.
انصاری در ادامه سخنان خود با یادآوری سخنان رهبر معظم انقلاب درخصوص وضعیت و شرایط قرآنی امروز کشور خاطرنشان کرد: ایشان فرمودند «حقیقت آن است که ما هنوز از قرآن بسیار فاصله داریم و این دل های ما باید قرآنی شود، جان ما باید با قرآن انس بگیرد.» همانطور که می بینید ایشان نیز راهکار را انس با قرآن قرار دادند که قطعا برگزاری اینگونه مسابقات مقدمه ایجاد این انس است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب این مقدمات حذف نشدنی است.
وی افزود: تلاوت و یادگیری از اعمال بسیار با فضیلتی است که در آموزه های دینی جایگاه ویژه ای دارد، قرآن کل است و ما نمی توانیم قسمتی از آن را جدا کنیم، بعضی از کشورهای به اصطلاح مسلمان هر قسمتی از قرآن را که در راستای منافع آنها است استنباط می کنند ولی قرآن کریم تجزیه شدنی نیست.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید براین که کارمندان و خانواده های بنیاد باید انس بیشتری با قرآن کریم داشته باشند، گفت: این حقیقتی مسلّم و انکار ناپذیر است زیرا این اقیانوس و دریا را هرچه به سمت جلو پیش برویم به لایه های جدیدتری خواهیم رسید که انتها ندارد، اگر کارمندان بنیاد می خواهند افضل باشند قطعا باید انسانهای با فضیلتی در این سازمان باشند زیرا انسان افضل بنیادی افضل می سازد و می تواند به جامعه افضل نیز خدمات دهد و تنها راهکار این مسئله ارتباط با قرآن است.
وی با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) که فرمودند «بنیاد شهید افضل بنیادها است زیرا به بهترین مردم خدمات می دهد»، اظهار داشت: اگر کارمندان بنیاد بیش از پیش با قرآن مانوس باشند چندین بهره دارد، در درجه اول ثواب خواهند برد، سپس به خودسازی خواهند رسید و در مرتبه بعد می توانند جامعه را ساخته و در آن تاثیرگذار باشند و همچنین خدمات بیشتری به جامعه ارائه دهند که در نهایت باز هم ثواب خواهد داشت، آخرت سازی راهکارش انس با قرآن است.
قائم مقام بنیاد با ارائه پیشنهادی به اداره کل معاونت توسعه و منابع انسانی بنیاد گفت: براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که در سازمان ها آموزش های اساسی را در سه مقطع روخوانی، روانخوانی و درک مفاهیم برای کارمندان داشته باشیم من پیشنهاد می کنم که این اداره کل نهضتی را در بنیاد ایجاد کرده و آموزش های ویژه ای را برای کارمندان در این سه سطح برگزار کند که قطعا در موفقیت سازمان بسیار مثمر ثمر خواهد بود.
گفتنی است دوازدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه کارکنان و خانواده کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران در چهار رشته قرائت، حفظ، اذان و مفاهیم برای همسران کارکنان و فرزندان زیر 18 سال و بالای 18 سال برگزار می شود که در این مسابقات 286 نفر شرکت کردند که 142 نفر از میان آقایان و 144 نفر نیز از بانوان و همسران کارکنان بنیاد هستند.
شبد**1953** 3404

برچسب‌ها: