محمدرضا ابوطالبی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، با بیان اینکه از سال 66 با تشویق والدین و مربیان فعالیت قرآنی را شروع کرده است، اظهار داشت: با کسب تجاربی از محضر علیاکبر ملکشاهی و رضا رضایی از قاریان ممتاز بینالمللی و... از سال 78 با فعالیت در رشتههای قرآنی به ویژه قرائت، موفق به کسب عناوین متعددی شدم.
قاری و چهره برتر قرآنی کرمانشاه خاطرنشان کرد: بهعنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران طی سالهای قبل به مکه مکرمه مشرف شدم و تجربه فعالیتهای فرهنگی را در کشورهای هندوستان، عراق و... برای تبلیغ و ترویج کلام نورانی قرآنکریم کسب کردم.
ابوطالبی افزود: انس با قرآنکریم و تفکر در مفاهیم نورانی و هدایتگر این کتاب آسمانی زندگی هر انسان مومن و متدین را تضمین میکند.
وی سطح سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآنکریم را بالا ارزیابی و بیان کرد: سطح بالای مسابقات نشانگر وظیفه سنگین مسؤولان در سرمایهگذاری انسانی است و با توجه به روند رو به رشد فعالیتهای قرآنی در استان و کشور باید تلاش و حمایت مسؤولان از نخبگان قرآنی بیشتر شود.
قاری و چهره برتر قرآنی کرمانشاه با بیان اینکه همه مسلمانان صدر اسلام حافظان قرآنی بودند، افزود: مسلمانان در زمان پیامبر(ص) هر آیهای که نازل میشد را حفظ و به آن عمل میکردند.
ابوطالبی گفت: در زندگی بیشتر از آیه قرآنی با این مفهوم «خدمت به خلق خدا، خدمت به خداست» تاثیر گرفتم و معتقدم افراد مومن با تقویت حس انساندوستی باید در کسب رضای پروردگار تلاش کنند.
متسابق سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآنکریم کرمانشاه در رشته قرائت، گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآنی باید قاریان کشور هم در رشته حفظ فعالیت کنند.
وی ادامه داد: شرکت در مسابقات نباید تنها برای کسب مقام و رتبه کشوری و بینالمللی باشد، بلکه باید فرصتی برای رقابتی سالم در فعالیت قرآنی و عمل به دستورات این کتاب هدایتگر شود.
ابوطالبی به برخی ضعف و قوتهای حمایتهای مسؤولان استانی و کشوری اشاره و بیان کرد: نفرات برتر المپیک در جامعه از حمایت بیشتری نسبت به فعالان قرآنی برخوردار هستند، در حالی که برخی قاریان و چهرههای قرآنی در شرایط مالی دشواری زندگی میکنند، اما در فرهنگسازی و ترویج مفاهیم قرآنکریم فعالیت دارند.
قاری و چهره برتر قرآنی کرمانشاه با تاکید بر نخبهپروری و تربیت فعالان قرآنی در کرمانشاه اظهار داشت: مسؤولان استانی باید هنگام مسابقات قرآنی با حضور در این محافل نسبت به برنامهریزی و سرمایهگذاری در تربیت حفاظ و قاریان مستعد در جامعه توجه کنند.
انتهای پیام/2700/ب30
∎