شناسهٔ خبر: 15102091 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر کمیته امداد اردکان:

خیران اردکانی 5 میلیارد ریال به نیازمندان کمک کردند

خیران اردکانی در چهار ماه نخست امسال افزون‎ بر 5 میلیارد ریال در طرح‌های مختلف مشارکت‌های مردمی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و سایر نیازمندان کمک کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان یزد، یدالله مروتی با بیان اینکه مردم خداجوی شهرستان اردکان در بیش از 45 طرح مشارکتی این نهاد همکاری دارند، اظهار داشت: طرح‌های اکرام ایتام، محسنین، صدقات، زکات، اطعام، کوثر، شفاء، مفتاح الجنه، جشن نیکوکاری و عاطفه‌ها، شوق زیارت، رضوان، فطریه و کفاره، نذر قربانی، عقیقه از جمله این طرح‌های مشارکتی است.

وی، یکی از رویکردهای اصلی کمیته امداد را جذب کمک‌های خیرین و نیکوکاران برای کمک به اقشار نیازمند و محروم جامعه بر شمرد و افزود: افزون بر یک میلیارد و 700 میلیون ریال از کمک‌های مردمی در قالب صدقات بوده که این میزان صدقات نسبت به پنج ماهه اول سال گذشته 15 درصد رشد نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه در دین مبین اسلام سفارش‌های فراوانی در زمینه کمک به همنوع آمده است، افزود: بیش از 560 میلیون ریال از کمک‌های اهدایی در طرح اکرام ایتام، افزون بر 466 میلیون ریال در زمینه اطعام نیازمندان، افزون بر 415 میلیون ریال به صورت فطریه عام و سادات و کفاره عمد و غیر عمد، بیش از 159 میلیون ریال در قالب طرح محسنین، افزون بر 177 میلیون ریال زکات مستحبه و 678 میلیون ریال در سایر طرح‌های مشارکتی به نیازمندان و مددجویان تحت حمایت شهرستان اردکان کمک شد.

مروتی با بیان اینکه کمک‌های اهدایی خیران طبق نیت آنان هزینه می‌شود، ادامه داد: حدود یک میلیارد ریال تعهدات سازمان‌ها و خیران برای مشارکت در طرح‌های خداپسندانه این نهاد بود.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون افزون بر 2 هزار خانوار به تعداد سه هزار و 579 نفر از خدمات کمیته امداد شهرستان اردکان در قالب مددجویی و موردی استفاده می‌کنند، افزود: بیش از 4 میلیارد و 217 میلیون ریال در پنج ماهه نخست سال جاری به صورت بلاعوض در بخش‌های حمایت خانواده، کمک معیشت، جهیزیه، امور فرهنگی، بهداشت و درمان، عمران و ساختمان به مددجویان زیر پوشش این شهرستان خدمت‌رسانی شده است.

انتهای پیام/2464/ت