به گزارش آناج به نقل از فارس، عبدالرضا حنیفی عصر امروز در جلسه کمیته برنامهریزی بناب، با انتقاد از اختصاص اعتبارات ناچیز به دامپزشکی شهرستان اظهار داشت: این شهرستان دارای 135 هزار رأس گوسفند، 10 هزار رأس گاو و دام سنگین و 45 واحد مرغداری که 500 میلیارد تومان میزان سرمایه دامی شهرستان بناب است و حفظ و نگهداری این میزان دام از انواع بیماریها نیاز به اعتبارات بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه بعد از صنعت نفت دام بیشترین سهم سرمایه را در کشور به خود اختصاص داده است؛ افزود: برای حفظ و حراست از این سرمایه نیاز به توجه بیشتری است.
حنیفی افزود: سال گذشته برای حفظ و نگهداری این دامها 37 میلیون تومان به اداره دامپزشکی بناب تخصیص یافته بود که این مبلغ امسال با وجود اینکه شاهد افزایش قیمت انواع سمها در کشور هستیم، به 21 میلیون تومان کاهش یافته است.
رئیس دامپزشکی بناب خاطرنشان کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی ضروری است از تولید و سرمایه ملی حمایت شود.
حنیفی تصریح کرد: با بحرانی که در بحث بیماری تب برفکی به وجود آمد با این اعتبارات قطعاً به مشکل بر میخوریم.
وی یادآوری کرد: سال گذشته تنها برای کنترل بیماری تب برفکی در شهرستانهای منطقه 5 میلیارد تومان هزینه شد.
رئیس دامپزشکی شهرستان بناب تأکید کرد: برای کنترل دامهای شهرستان از انواع بیماریها نیاز به تخصیص اعتبارات بیشتری است که امیدواریم این امر تحقق یابد.