به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، کمیته برنامهریزی این شهرستان با هدف توزیع اعتبارات استانی،نفت و ماده 180 بین دستگاههای اجرایی عصر امروز در حالی برگزار شد که روند ناعادلانه در اختصاص اعتبارات چالشهای جدیدی را پیشروی این شهرستان قرار داده است.
شهرستان کهگیلویه که طی سالیان گذشته از توسعه عقب مانده و عمق محرمیت آن به حدی بوده که در برخی حوزهها به مرز بحران رسیده است هر روز از شاخصهای توسعه بیشتر فاصله میگیرد و آن طور که در توزیع اعتبارات نمایان بود قرار هم نیست فکر اساسی به حال و روز آن شود.
پروژههای زخمی،نیمه تمام و رها شده کهگیلویه به دلیل کمبود اعتبارات به کما رفتهاند و حال اورژانسی طرحهای عمرانی در کمیته برنامهریزی امسال هم مرهمی نیافت.
از پروژههای با قدمت 10 ساله نظیر جاده ارتباطی سوق به دهدشت گرفته تا نیاز به اجرای پروژههای جدیدی از قبیل پایگاه امداد و نجات بین جادهای در قلعه دختر که به دلیل عبور رودخانه مارون سالیانه جوانانی از این دیار را به کام مرگ میفرستد در انتظار توزیع اعتباراتی بوده تا شاید در گذر زمان کورسوی امید را در دل مردم شهرستان روشن کند.
اما آنچه از آمار و ارقام توزیع شده برآمد حکایت از تداوم وضعیت موجود و راه به جایی نرسیدن بود.
در حالی که احداث پایگاه امداد و نجات جادهای به عنوان پروژه مهم و حیاتبخش با توجه به شرایط بحرانی این حوزه نیازمند 500 میلیون تومان اعتبار است در کمیته برنامهریزی تنها 70 میلیون تومان برای آن در نظر گرفته شده است!
مظلومیت جمعیت هلالاحمر در عدم اختصاص اعتبارات تا جایی بود که حتی از رئیس این جمعیت برای شرکت در کمیته برنامهریزی بنا دلایل شخصی دعوت نشده بود تا حداقل نسبت به مبلغ اختصاصی اعتراض کند.
اختصاص اعتبارات در دیگر حوزهها هم رضایتبخش نبود و البته مدیران این حوزهها در این نشست اعتراض خود را اعلام و خواستار رسیدگی و تجدید نظر شدند.
عدل هاشمیپور نماینده مردم شهرستان هم در ابتدای نشست با اعلام نظر خود و اعتراض نسبت به توزیع ناعادلانه اعتبارات در استان خواستار تعطیلی کمیته برنامهریزی تا مشخص شدن نتیجه اعتراضها شد پیشنهادی که البته با تکرار چند باره آن مورد موافقت فرماندار به عنوان رئیس کمیته قرار نگرفت.
هاشمیپور که از آمار و ارقام لحاظ شده انتقاد داشت تصریح کرد:اگر این نشست تشکل نمیشد بهتر بود چون شرکت در آن به معنای تأیید همه شاخصها در توزیع اعتبارت است.
نماینده مردم کهگیلویه با بیان اینکه مدیریت برنامهریزی استان شیوه خوبی در توزیع اعتبارات بکار نبردند افزود: اگر الان کوتاه بیاییم و روی اعداد و ارقام صحه بگذاریم و امضاء کنیم یعنی همه چیز را بپذیرفتیم.
وی افزود: به دلیل بیعدالتی و ابهاماتی که وجود دارد کمیته برنامهریزی نباید شکل میگرفت حالا که برگزار شده است فرماندار به عنوان رئیس میتواند هر تصمیمی بگیرد اما من به عنوان نماینده نمیپذیرم و امضا نمیکنم.
هاشمیپور در اعتراض به روند تصمیمگیری مسؤولان استانی گفت: باید باورشان شود کهگیلویه شامل چهار شهرستان است تا زمانی که محرومیت اینجا را باور نکنند امکان ندارد به فکر توسعه این شهرستان باشند.
وی با بیان اینکه در نشستی با حضور استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی موضوع را شفافسازی میکنم افزود: از همان ابتدا روی تعیین شاخصهایی که توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و تصمیمهای درباره اعتبارات اعتراض داشتم و با فرماندار هم صحبت کردم.
نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی پس از بیان سخنان اعتراض آمیز خود نسبت به روند اختصاص اعتبارات،نشست کمیته برنامهریزی را ترک کرد.
علی پوزش اعتبارت شهرستان از محل اعتبارات استانی، ماده 180 و سهمیه نفت را 470 میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: در این نشست 240 میلیارد ریال از اعتبارات استانی و نفت توزیع شد.
پوزش افزود: اعتبارات ماده 180 نیازمند بازنگری است و پس از بررسی اعتراضها اعلام میشود.
به گزارش فارس، سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در توزیع اعتبارت نه تنها به خوبی عمل نکرده بلکه اجحاف بزرگی در حق شهرستان کهگیلویه که باید مورد توجه و تدبیر ویژه قرار گیرد شده است.
انتهای پیام/82016/ذ40
∎