شناسهٔ خبر: 15097125 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ترزا می:لحظات دشواری در انتظار اقتصاد انگلیس است

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل  خبرگزاری صدا و سیما؛  ترزا می، نخست وزیر انگلیس، روز یکشنبه اعلام کرد «لحظات دشواری در انتظار اقتصاد انگلیس به علت خروج از اتحادیه اروپا است.» 
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، می گفت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا از نظر اقتصادی مشکلات زیادی برای ما به وجود خواهد آورد و به طور کلی لحظات دشواری  در انتظار اقتصاد انگلیس است اما کشور ما بر همه آنها فائق خواهد آمد .نخست وزیر انگلیس افزود ما به طور کلی درباره آینده اقتصادی کشورمان خوشبین هستیم و در ماههای اخیر نیز از نظر اقتصادی عملکردی به مراتب بهتر از آنچه انتظار می رفت داشته ایم. 
وی افزود بسیاری از کارشناسان مسائل اقتصادی و مالی پیش بینی کرده بودندکه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا پیامدهای منفی فوری و مستقیمی برای اقتصاد کشور ما خواهد داشت اما شاخص های اقتصادی که به تازگی منتشر شده است نشان می دهد که اقتصاد ما به طور کلی تاکنون خیلی خوب ایستادگی کرده است. 
وی درباره اجرای بند 50 پیمان اتحادیه اروپا نیز گفت مردم انگلیس نمی خواهند که اجرای این بند به فراموشی سپرده شود بلکه می خواهند ما به آنچه که باید انجام گیرد انجام بدهیم یعنی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را به سرانجام برسانیم و آن را به یک موفقیت تبدیل کنیم.