به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، ولیالله فرجاللهی عصر امروز در جلسه کمیته برنامهریزی بناب در جمع مسئولان دستگاههای اجرایی این شهرستان، با بیان اینکه با افزایش هزینههای جاری سازمانها و همچنین بحث پرداخت یارانهها در هر ماه کمر بودجه را میشکند؛ اظهار داشت: با این روند درآمدی که دولت دارد نباید انتظار کارهای عمرانی را داشته باشیم.
وی اظهار امیدواری کرد: با افزایش میزان تولید و قیمت فروش نفت شاهد جبران بخشی از این کمبودها باشیم.
رئیس کمیته برنامهریزی شهرستان بناب با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی افزود: برای اینکه بخواهیم اقتصاد مقاومتی در کشور تحقق یابد باید از تکیه کردن به بودجه نفت بکاهیم.
فرجاللهی بودجه شهرستان بناب را از محل اعتبارات تملک دارایی در سالجاری 91 میلیارد و 760 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: این مبلغ برای اجرای 76 پروژه عمرانی در شهرستان بناب اختصاص یافته است که این میزان نسبت به اعتبارات سال قبل 37 درصد افزایش یافته است.
وی کل بودجه استان آذربایجانشرقی را از محل اعتبارات تملک دارایی 3 هزار میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: این میزان اعتبار جوابگوی نیازهای استان نیست و مسئولان دستگاههای اجرایی شهرستان از ظرفیتهای موجود در بودجه استفاده کنند.
فرماندار بناب با انتقاد از تمرکزگرایی کردن بودجه در کشور گفت: عمده اعتبارات کشور ملی است که متأسفانه اختیارات آنها فقط در دست تهران است و برای نظارت و پیگیری بیشتر طرحها لازم است این اعبتارات و اجرای این طرحهای ملی را به استانها واگذار کنند.
فرجاللهی خاطرنشان کرد: از محل اعتبارات ردیف 180 سال قبل هیچگونه تخصیصی به شهرستان نداشتیم ولی امیدواریم امسال از این محل اعتبارات مناسبی به شهرستان تخصیص یابد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت خیران در اجرای پروژههای مختلف عمرانی از واگذاری برخی پروژههای عمرانی به بخش خصوصی خبر داد و گفت: طرحهایی که دارای شرایط و توجیه لازم و بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی باشند به بخش خصوصی واگذار میشوند.
نماینده عالی دولت در شهرستان بناب از احداث مخزن 10 هزار مترمکعبی آب به عنوان جدیدترین پروژه درخواستی در سال 95 خبر داد و افزود: برای اجرای این پروژه 30 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
فرجاللهی با انتقاد از عدم حضور شهردار در جلسه کمیته برنامهریزی شهرستان تصریح کرد: حضور مسئولان دستگاههای اجرایی شهرستان در جلسات کمیته برنامه ریزی الزامی است.
وی پیشنهاد کرد اعتبارات دستگاههایی که مسئولان آنها در جلسه حاضر نیستند بین سایر ادارات توزیع شود که با صلوات حاضران در جلسه این پیشنهاد فرماندار مورد تأیید قرار گرفت.
رئیس کمیته برنامهریزی بناب بیان کرد: سهم شهرداری بناب از این فصل اعتبارات 347 میلیون تومان است و انتظار داریم شهردار با حضور در جلسات از اعتبارات پروژههای خود دفاع کند.
فرجاللهی یادآور شد: هر ماه در شهرستان بناب 55 میلیارد ریال بابت یارانه به مردم پرداخت میشود که در طول سال بیش از 650 میلیارد ریال است و اگر یک سال این مبلغ به پروژههای عمرانی شهرستان تزریق شود تحول چشمگیری را در شهرستان شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام/60004/ذ40
∎