شناسهٔ خبر: 15096760 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

در صحرای «سینا»؛

ارتش مصر با داعش مذاکره می‌کند

یک پایگاه اطلاع‌رسانی گزارش داد که ارتش مصر با چراغ سبز سازمان اطلاعات این کشور می‌خواهد با داعش در سینا مذاکره کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس، حساب کاربری «سینا 24»،‌ در توییتر که اخبار سینا و عملیات ارتش مصر در این منطقه را پوشش می‌دهد، از چراغ سبز سازمان اطلاعات مصر برای مذاکره با داعش در این منطقه خبر داده است.

بر اساس این خبر قرار شده با وساطت برخی قبایل مصری در این منطقه ارتش و عناصر گروهک تروریستی «انصار بیت‌المقدس» که بعد از اعلام وفاداری به داعش خود را «ولایت سینا» نامیده‌اند، برای آرام کردن وضعیت این منطقه با هم مذاکره کنند.

این درحالی است که عملیات ارتش مصر برای مقابله با این گروه در صحرای سینا همچنان ادامه دارد. در عملیاتی که بامداد روز یکشنبه (امروز) در جنوب شهر رفح اجرا شد، دست‌کم 40 عضو انصار بیت‌المقدس کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

بعد از حملات متعدد انصار بیت المقدس به نیروهای ارتش مصر در سینا، دولت مصر تصمیم گرفت ضمن کوچ دادن اجباری ساکنان این منطقه عملیاتی هوایی برای مقابله با این گروه اجرا کند.

انتهای پیام/