مجید چالاک روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان خرید توافقی محصولات کشاورزی و دامی خراسان رضوی در مقایسه با مدت مشابه پارسال 20 درصد افزایش یافته است.
وی محصولات خریداری شده را شامل تولیدات باغی، زراعی، دامی، مواد پروتئینی و لبنی ذکر و بیان کرد: این محصولات در کل با قیمت سه هزار و 40 میلیارد ریال از کشاورزان، دامداران و باغداران خراسان رضوی خریداری شد.
مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی عمده محصولات خریداری شده را شامل شش هزار تن شیر از دامداران، دو هزار و 550 تن کلزا و 158 هزار تن جو از کشاورزان ذکر کرد.
وی ادامه داد: هدف از خرید محصولات کشاورزی و دامی افزایش فروش محصولات، جلوگیری از ضرردهی، کاهش نقش دلالان در بازار و حمایت از کشاورزان، کمک به کاهش فاصله بین تولید کننده و مصرف کننده است.
چالاک همچنین از اجرای طرح بازاریابی و عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در خراسان رضوی خبر داد و گفت: در این طرح تلاش می شود با بهره گیری از توانمندی شبکه های تعاون روستایی از طریق برپایی غرفه های عرضه مستقیم فروش، به حذف واسطه ها و عرضه مستقیم محصولات کشاورزی باکیفیت و قیمت مناسب کمک شود.
وی افزو: تا پایان امسال همه شهرستانهای خراسان رضوی زیر پوشش طرح بازاریابی و عرضه مستقیم محصولات کشاورزی قرار می گیرند.
منبع تامین معیشت نیمی از جمعیت روستایی خراسان رضوی کشاورزی است. 363 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی این استان فعالیت دارند. حجم تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی در خراسان رضوی هشت میلیون تن است.
سالانه یک میلیون و 200 هزار هکتار زمین در خراسان رضوی زیر کشت 83 نوع محصول می رود. 900 هزار هکتار از این سطح مربوط به زراعت و 300 هزار هکتار آن باغ است.
بخش کشاورزی 28 درصد اشتغال و 30 درصد صادرات غیرنفتی استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
7489/1858
خرید توافقی محصولات کشاورزان در خراسان رضوی افزایش یافت
مشهد- ایرنا- مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی گفت: امسال تاکنون 75 هزار تن محصولات کشاورزی و دامی به صورت توافقی در این استان خریداری شده است.
صاحبخبر -