به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبربه نقل از خبرگزاری صدا و سیما، وزارت امور خارجه آمریکا امروز یکشنبه اعلام کرد: هنوز با روسیه برای متوقف کردن خشونت ها در سوریه، که بسیاری به آن امیدوار بودند، به توافقی دست نیافته است.
آمریکا در این خصوص مسکو را به «عقب نشینی» از برخی مسائل متهم کرد.
خبرگزاری فرانسه از هانگجو اعلام کرد: یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا با متهم کردن مسکو به «عقب نشینی» از برخی مسائل گفت :«روس ها در برخی حوزه ها که ما فکر می کردیم بر سر آن توافق شده است عقب نشینی کردند».
شبکه تلویزیونی المیادین درگزارشی از قول جان کری وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد: مسکو و واشنگتن بر سر مسایل متعددی درباره سوریه به توافق رسیده اند و فردا دوشنبه در حاشیه نشست گروه 20 در شهر هانگجو در چین در دیدار با سرگئی لاوروف همتای روسی خود برای عبور از معدود مسایل مورد اختلاف باقی مانده بین دو کشور تلاش خواهد کرد.