شناسهٔ خبر: 15094727 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ایجاد تابلوی بورس دانش بنیان از سوی معاونت علمی

معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با بیان این که در حال حاضر 2600 شرکت دانش بنیان مجوز فعالیت گرفته‌اند، گفت: در تلاش هستیم تا در آینده نزدیک نخستین تابلوی دانش بنیان را در بورس ایجاد کنیم تا شرکت‌ها از این طریق اقدام به معرفی محصولات خود کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، علیرضا دلیری در نشست ورود شرکت‌های دانش بنیان به بازار سرمایه با بیان اینکه بر اساس تفاهم نامه معاونت علمی با سازمان بورس تابلویی به محصولات شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داده می‌شود، افزود: بر این اساس نگاه ویژه‌ای به این شرکت‌ها در بازار سرمایه به وجود می‌آید.

معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی، امکان ارتباط شرکت‌ها با بازار سرمایه را از مزایای این اقدام دانست و خاطرنشان کرد: به منظور تسهیل فرآیند حضور شرکت‌ها در بورس، شرکت تامین سرمایه آرمان به عنوان مشاور معاونت علمی برای انجام امور انتخاب شده است. این اقدام با هدف حضور موفق شرکت‌های دانش بنیان در تابلوی بورس انجام شد؛ زیرا حضور در بازار سرمایه علاوه بر توانمندتر شدن آنها افزایش سهام را نیز برای آنها به دنبال دارد.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش بنیان، شرکتی تولیدی با پایه علمی هستند، گفت: شرکت‌های دانش بنیان در طول زمان مرتب در حال ارتقا هستند و همین مساله تاثیر مثبتی را در حضور آنها در بازار بورس خواهد گذاشت بنابراین حضور شرکت‌ها در بازار سرمایه تامین مالی پایدارتری را کنار بازاری که خود آنها دارند، فراهم می‌کند و برندی قابل قبول برای شرکت است.

دلیری همچنین با اشاره به پشتیبانی معاونت علمی از شرکت‌ها برای حضور در بازار سرمایه خاطرنشان کرد: معاونت علمی در این مساله همراه شرکت‌ها است و در مسیر کاهش دغدغه آنها حرکت می‌کند در تلاش هستیم به زودی نخستین تابلوی دانش بنیان را در بورس ایجاد کنیم تا شرکت‌ها معرفی محصولات خود به این طریق هم داشته باشند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 2600 شرکت دانش بنیان مجوز فعالیت گرفته‌اند، اضافه کرد: امروزه فعالیت این شرکت‌ها ارتقا پیدا کرده و فروش بالایی را دارند همچنین حمایت‌های معاونت علمی همچون معافیت مالیاتی و گمرکی بستر را برای فعالیت بهتر آنها فراهم می‌کند. از سوی دیگر، باید بستر بازار سرمایه و صادرات را هم برای این شرکت‌ها مهیا کرد تا تولید دانش بنیان برای کشور اولویت داشته باشد.

دلیری اظهار کرد: آمارها نشان می‌دهد با ورود به بازار سرمایه، شرکت‌ها رشدی تا 200 درصد را دارند بنابراین واحد مستقلی برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان در معاونت علمی راه‌اندازی کردیم تا زمینه برای این امر آماده شود.  افق آینده‌ای که ترسیم کردیم بدین صورت است که همه شرکت‌های دانش‌بنیان در تابلوی اول بورس حضور داشته باشند و برای این منظور حمایت‌های لازم را از شرکت‌ها خواهیم داشت و تا 50 درصد هزینه‌های پذیرش شرکت‌ها در بورس را معاونت عهده دار می‌شود.

در این نشست، همچنین سید محمد صاحبکار خراسانی سرپرست امور شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان، هدف معاونت علمی را حل مشکلات شرکت‌های دانش بنیان ذکر کرد و گفت: موضوع تبدیل شرکتهای دانشبنیان مسوولیت محدود به سهامی خاص مورد مهمی است که در این زمینه از طریق اداره ثبت شرکتها وموسسات غیرتجاری پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام