به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از خوزستان، نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی در همایش پیوند آسمانی و تجلیل از خادمان ازدواج آسان این شهرستان گفت: ازدواج یک سنت حسنه است که جامعه را از ناهنجاریها و آسیب های اجتماعی مصون می کند.
فریدون حسنوند افزود: ازدواج آسان یکی از مهمترین اهداف اهل بیت (ع) بوده که برای تبیین این سیره و روش همه ما در جامعه اسلامی وظیفه داریم و باید ازدواج بدون تشریفات و تجملات را ترویج دهیم.
وی بیان کرد: توجه به اشتغال و توسعه مهمترین موضوع برای ایجاد بستر ازدواج برای جوانان است و باید با ایجاد ظرفیت شغلی ، ضمن امنیت خاطر جوانان ، آنان را به سمت ازدواج و تشکیل خانواده بر اساس دین مبین اسلام ترغیب و تشویق کرد.
نماینده مردم اندیمشک گفت: ازدواج های پر هزینه یک تهدید برای جامعه به شمار می رود که باید با تشویق جوانان این فرهنگ غلط را اصلاح کرد.
وی افزود: به منظور ایجاد اشتغال برای جوانان طرح های مختلف عمرانی و تولیدی در شهرستان برنامه ریزی شده تا با احداث این طرح ها فرصت های شغلی مناسبی برای افراد جویای کار فراهم گردد.
حسنوند تصریح کرد: شهرستان اندیمشک مستعد توسعه و پیشرفت است و باید با جذب سرمایه گذار و پرهیز از حاشیه های سیاسی به رفع مشکلات مردم کمک کرد.