به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بیرجند، مرتضی اکبرپور در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در زمینه برگزاری کارگاههای آموزشهای تمرینی و ستادی مدیران استانی خراسان جنوبی اظهار داشت: سازمان مدیریت بحران کشور در راستای کارگاه آموزشی مدیریت بحران تاکنون در 24 استان ویژه مدیران استانی این کارگاهها را برگزار کرده است.
وی افزود: بنا به تدبیر مقام عالی وزارت از سال دوم دولت تدبیر و امید مبحث کارگاههای آموزشی و تمرین ستادی برای مدیران دولتی در راستای مدیریت هر چه بهتر بحران برگزار شده است.
معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه این کارگاهها در دو سطح ملی و استانی برگزار میشود گفت: دوره کارگاههای استانی ویژه اعضا و مدیران شورای هماهنگی مدیریت بحران استانها برگزار میشود که پس از آن نیز مدیران با یادگیری و کسب تجربه در این کارگاهها آنها را به مدیران شهرستانی منتقل میکنند و سطح ملی این کارگاهها نیز برای وزرا، استانداران و نمایندگان برگزار میشود.
اکبر پور بیان کرد: هدف از برگزاری این کارگاهها در استانها و شهرستان این است که مدیران استانی و شهرستانی در مقابل بحران تربیت شوند تا گام بزرگی در مدیریت بحران برداشته شود.
معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه هدف دیگر از برگزاری این کارگاهها ایجاد آمادگی دائمی در برابر حوادث و بحرانها برای مسئولان و مردم است تصریح کرد: این کارگاههای آموزشی در سطح استانها با حضور اساتید مجربی از دانشگاه امام حسین(ع) و مدیران با تجربه کشوری برگزار میشود.
اکبرپور بیان کرد: در کنار مباحث آموزشی و تمرینی که در این فضا ایجاد شده است آستانه تحمل مدیران در مسائل رفاهی و تصمیمگیری نیز با توجه به شرایط بحران سنجیده و آموزش داده میشود.
معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: متأسفانه در کمیسون بودجه در برنامه ششم توسعه هیچ حکمی در رابطه با مدیریت بحران نیامد است که در این راستا نیز تقاضا میشود حداقل 20 درصد از اعتبارات ماده 10 و 12 در اختیار سازمان مدیریت بحران لحاظ شود تا در طول برنامه ششم توسعه این سازمان پاسخگویی حوادث غیرمترقبه باشد.