شناسهٔ خبر: 15093324 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ساوجبلاغ می‌تواند پایلوت مسابقات سوارکاری کشور شود

فرماندار ساوجبلاغ از وجود 18 باشگاه سوارکاری در این شهرستان خبر داد و گفت: با این پتانسیل، ساوجبلاغ می‌تواند پایلوت مسابقات سوارکاری کشور شود.

صاحب‌خبر -

«ابوالقاسم پالیزگیر» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به اقدامات شهرستان ساوجبلاغ در راستای توسعه ورزش همگانی اشاره و اظهار کرد: شهرستان ساوجبلاغ با برگزاری 9 همایش پیاده روی با حضور اقشار مختلف روستایی اقدامات خوبی در توسعه ورزش همگانی انجام داده است.
وی با بیان این‌که در هر همایش پیاده‌روی روستایی حدود 2000 نفر شرکت کردند، افزود: این همایش‌ها در شهرها نیز برگزار شد.

فرماندار ساوجبلاغ در بخش دیگری از سخنان خود از وجود 18 باشگاه سوارکاری در این شهرستان خبر داد و گفت: با این پتانسیل، ساوجبلاغ می‌تواند پایلوت مسابقات سوارکاری کشور شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: از جمله برنامه‌های کشوری که در این شهرستان انجام شد، برگزاری مسابقات زیبایی اسب بود که از پتانسیل بالای شهرستان در زمینه اسب و اسب‌سواری حکایت دارد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی در دیگر حوزه‌ها گفت: در شش ماه گذشته بیش از هشت مسابقه ورزشی به‌صورت استانی و شهرستانی در ساوجبلاغ برگزار شده است.

پالیزگیر خاطرنشان کرد: علاوه‌بر این ورزشکاران ساوجبلاغی در بیش از 30 مسابقه ورزشی خارج از استان حاضر بوده‌اند.

فرماندار ساوجبلاغ با بیان این‌که سرانه ورزشی ساوجبلاغ نسبت به دیگر شهرستان‌های استان بهتر است، یادآور شد: هم‌اکنون سه پروژه آماده بهره‌برداری داریم که با افتتاح آن این سرانه بهتر هم خواهد شد.

انتهای پیام