دو انتصاب در کمیته امداد استان تهران
طی حکمی از سوی محسن ولیئی مدیرکل کمیته امداد استان تهران، احمد شریفی به عنوان مدیر کمیته امداد مرکزی شهر تهران و یدالله صفری مدیر کمیته امداد شهرستان ری منصوب شدند.
صاحبخبر - مراسم تودیع و معارفه مدیر کمیته امداد مرکزی شهر تهران و شهرستان ری با حضور مدیرکل کمیته امداد استان تهران و قائم مقام کمیته امداد استان در امور کلان شهر تهران برگزار شد.
محسن ولیئی در مراسم معارفه مدیر کمیته امداد شهرستان ری با اشاره به اهمیت بهره گیری از فناوری های جدید و لزوم کاهش هزینه های مرتبط با نیروی انسانی و تجهیزات در جمع آوری کمک های مردمی، کمیته امداد اقدام به راه اندازی سامانه پیامکی کرده است، افزود: برای صندوقهای صدقات در سطح شهرها و روستاها اشکالاتی وجود دارد. این نهاد قصد ندارد صندوق های صدقات را جمع آوری کند زیرا صندوقهای صدقات نماد کمیته امداد و نماد مشارکت مردم در کار خیر است اما قصد داریم تا اصلاحاتی را در مورد این صندوقها اعمال کنیم.
وی یکی از مشکلات این صندوقها ی صدقات را ناهمخوانی میان فناوری جدید و قدیم برشمرد و گفت: مردم اکنون بهجای پول نقد کارتبانکی به همراه دارند بنابراین کمیته امداد روشهایی را برای پرداخت الکترونیکی صدقات طراحی کرده است.
ولیئی با بیان اینکه سامانه پیامکی با سر شماره # ۰۲۱* ۸۸۷۷* به عنوان یکی از روش های نوین در پرداخت کمک های مردمی برای تمامی مشترکان اپراتور همراه اول و ایرانسل فعال شده است، اظهار کرد: در این روش با ارسال عدد یک به شماره #۰۲۱*۸۸۷۷ *و انتخاب یکی از سه گزینه ۱۰۰ تومان،۳۰۰ تومان و ۵۰۰ تومان برای هر روز امکان پرداخت کمکهای مردمی میسر شده است. همچنین سامانه تلفن گویای ۷۳۵۵ نیز آماده دریافت صدقات و سایر کمک های مردم نیکوکار تهران می باشد.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه بر اساس توافقات انجام شده و نیزهمراهی اپراتورهای همراه اول و ایرانسل که در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی این اپراتورها صورت گرفته است ، اظهار کرد: مبلغ پرداختی صرف امور خیریه و در سرفصل های مصوب از جمله ایتام و محسنین،تامین جهیزیه،بهداشت و درمان،مسکن، فرهنگی و آموزشی و اشتغال نیازمندان هزینه خواهد شد.پرداخت صدقه به روش پیامکی با بهره گیری از فناوری های جدید برای تسهیل پرداخت کمک های مردمی، شفاف سازی هزینه کردها از طریق ارسال گزارش ماهیانه و افزایش اعتماد عمومی مردم به کمیته امداد راه اندازی شده است.ویژگی این طرح آن است که هر فرد میتواند صدقه خود را از طریق کد مشخصشده به هر شهر و روستایی که تمایل دارد ارسال کند.
ولیئی یکی دیگر از مشکلات صندوقهای صدقات را آسیبپذیری این صندوقها عنوان کرد و گفت: عملیات اصلاح صندوقهای صدقات شروعشده است بهطوریکه شیارهای افقی و عمودی در ورودی صندوقها تعبیهشده و قفلهای آن نیز تعویض شدهاند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران تعداد صندوق های بزرگ تهران را ۴۳ هزار عدد عنوان کرد و افزود: ۲۰ هزارصندوق از این تعداد به دلیل استقرار در مناطق آسیب خیز تهران در دست تعمیر و ایمن سازی هستند که حدود ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن در نظر گرفته شده است.هفت هزار صندوق از این تعداد تاکنون با ساماندهی قفل و دهانه ورودی ایمن شدهاند و نتایج این کار نشان میدهد که شاهد افزایش درآمدهای صدقات بودهایم.
شایسته ذکر است: یدالله صفری مدیر کمیته امداد شهرستان ری با مدرک فوق لیسانس مدیریت دولتی پیش از این رئیس اداره نظارت و بازرسی کمیته امداد استان تهران، رئیس کمیته امداد شهرستان پیشوا، کهریزک ، شمیرانات و مرکزی شهر تهران را در کارنامه کاری خود دارا بوده است.
همچنین در مراسمی جداگانه در کمیته امداد مرکزی شهر تهران احمد شریفی به عنوان مدیر این نهاد معرفی شد.
سیدابوالفضل پرپنجی قائم مقام کمیته امداد استان در امور کلان شهر تهران با تقدیر از عملکرد مدیریت این شهرستان، بر لزوم تقویت عزت نفس و توجه به کرامت انسانی در کمیته امداد تأکید کرد و گفت: باید فرهنگ کرامت در جامعه ما نهادینه شود و امدادگران این موضوع را سرلوحه کاری خود قرار دهند.
وی با تأکید بر اینکه نباید نیازمندان و محرومان ما عزت نفس و کرامت انسانی خود را از دست بدهند، تصریح کرد: تقویت عزت نفس و رعایت کرامت انسانی مددجویان یکی از وظایف و رسالت های نهاد کمیته امداد است. این امر به نحوه رفتار ارزشی امدادگران برمی گردد و طوری نباشد که عزت و کرامت مددجویان با کمک های امدادگران از بین برود و ارزش و اعتقادات آنان با حمایت های ما خدشه دار شود.
پرپنچی اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد را از موارد بسیار مهم در برنامه ریزی های کمیته امداد دانست و افزود : باید با مشارکت و حمایت از مددجویان ، آموزش ، کارآفرینی و ایجاد کارگاههای مختلف برای خودکفا شدن افراد مورد حمایت کمیته امداد تلاش شود.
قائم مقام کمیته امداد استان در امور کلان شهرتهران همچنین بر همدلی بین کارکنان این نهاد تأکید کرد و گفت: ارتقای فرهنگ سازمانی به معنی حرکت در راستای افزایش بهره وری و کارایی و اثر بخشی کارکنان است. پایبند بودن به اخلاق و رفتار سازمانی در بحث ارتقای فرهنگ سازمانی موثر است.
احمد شریفی دارای فوق لیسانس علوم اجتماعی با گرایش جمعیت شناسی پیش از این مسئول فرهنگی منطقه چهار کمیته امداد استان تهران، کارشناس و مشاور آموزش خانواده، مدیریت اردوگاه شهید آوینی، رئیس اداره دانشجویی کمیته امداد استان، رئیس اداره فرهنگی و مدیریت امور فرهنگی کمیته امداد استان تهران را در کارنامه کاری خود دارا بوده است.∎