به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، قنبر موسینژاد در شورای زکات استان که صبح امروز در دفتر نماینده ولی فقیه در سنندج برگزار شد اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 71 میلیارد و 849 میلیون و 841 هزار ریال زکات در استان جمعآوری شده است.
به گفته وی، بیش از 50 درصد از زکات جمعآوری شده، زکات فطریه بوده است و خوشبختانه با تلاش همه دستاندرکاران این حوزه توانستهایم رتبه نخست را در بحث جمعآوری زکات فطریه در کشور کسب کنیم.
مدیرکل کمیته امداد کردستان با بیان اینکه از محل جمعآوری زکات برای 30 خانواده مددجوی نیازمند مسکن احداث یا خریداری شده است، گفت: بیش از 9 میلیارد و 277 میلیون ریال از محل جمعآوری زکات در این سرفصل هزینه شده است.
موسینژاد خاطرنشان کرد: با صرف 689 میلیون و 500 هزار ریال از محل جمعآوری زکات 13 مورد مسکن مددجویی در سطح استان تعمیر و بهسازی شده است.
وی از کمک 550 میلیون ریالی به درمان 7 مددجوی نیازمند از محل جمعآوری زکات در استان خبر داد و اظهار داشت: از همین محل با صرف اعتباری بالغ بر 99 میلیون رسال 6 زندانی غیرعمد در استان آزاد شده است.
* اجرای 46 پروژه عمرانی از محل هزینهکرد زکات در کردستان
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان به سرفصلهای هزینه کرد زکات در بخش عمرانی نیز اشاره کرد و افزود: 16 میلیارد و 735 میلیون رسال از زکات جمعآوری شده در استان برای اجرای 46 پروژه عامالمنفعه در استان هزینه شده است.
موسینژاد در ادامه با اشاره به اقدامات دبیرخانه شورای زکات در استان اظهار کرد: هدفگذاری امسال ما جمعآوری 135 میلیارد ریال زکات است که بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته 60 درصد آن صرف فقرا و 40 درصد نیز در سرفصل اجرای پروژههای عمرانی عامالمنفعه هزینه خواهد شد.
وی اولویت هزینه کرد زکات در سالجاری در استان را تأمین مسکن برای نیازمندان و تهیه جهیزیه نوعروسان عنوان کرد و گفت: تکمیل اطلاعات پایهای و ورود اطلاعت به سامانه زکات، کمک به پروژههای نیمه تمام سال گذشته و اجرای پروژههای جدید، فرهنگسازی و ترویج فریضه الهی زکات با استفاده از ظرفیت اعضا و برنامهریزی برای جمعاوری زکات ماالتجاره و فطریه از مهمترین اولویتهای شورای زکات در استان است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان از برگزاری 33 جلسه توجیهی در مورد زکات در سطح استان خبر داد و گفت: از ظرفیت یکهزار و 660 عامل زکات و 118 مبلغ برای ترویج و نهادینه کردن هرچه بیشتر فرهنگ زکات در سطح استان استفاده شده است.
* انجام 2742 جلسه چهرهبه چهره به منظور ترویج فرهنگ پرداخت زکات
به گفته موسینژاد، 2 هزار و 742 جلسه به صورت چهره به چهره توسط مسؤولین و مبلغین زکات در سطح روستاهای استان برگزار شده است و در حال حاضر نیز در 482 روستای استان زکات پرداخت میشود.
وی در مورد پرداخت زکات غلات در استان نیز اشاره کرد و گفت: با تشکیل کارگروه زکات در جهاد کشاورزی خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در زمینه رشد و تقویت پرداخت زکات غلات در استان انجام گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان تعهد امسال کشاورزان در این زمینه را 3 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در صورت پرداخت وجه تضمینی گندم به کشاورزان این تعهدات عملیاتی خواهد شد.
موسینژاد به بحث معادلسازی زکات اشاره و ضمن تقدیر از تلاشهای استاندار در عملیاتی کردن تعهدات دولت در این حوزه اظهار داشت: در جلسات شورای برنامهریزی شهرستانها مصوب شده که یکمیلیارد و 700 میلیون تومان از بودجه سال 95 به بحث معادلسازی زکات اختصاص پیدا کند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان در پایان اضافه کرد: البته شهرستان سنندج جزء این آمار حساب نشده و در صورت اضافه شدن مرکز استان این اعتبار به 2 میلیارد تومان خواهد رسید که میتواند بستر تشویق هرچه بیشتر مردم را به حرکت به این سمت فراهم سازد.
انتهای پیام/79002/ت40
∎