به گزارش
ايفدونا از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، نخستین روز از آخرین ماه سال قمری ، سالروز پیوندی آسمانی است که دیگر هیچگاه مانند آن در تاریخ تکرار نشد علی علیه السلام، پیشوای پارسایان بافاطمه علیهما السلام، برترین بانوی جهان پیمان عشق بست و خدا، والاترین فرستاده خویش را بر این پیمان گواه گرفت. برکت این ازدواج
، عمری به گستردگی آفتاب دارد؛ هم چنانکه یاد و نام آن در تاریخ برای همیشه ماندگار گردید. اول
ذی الحجه
، روزی مبارک برای همه نو گامانی است که دل به زندگی فاطمی علیهماالسلام دادهاند تا شادی خود را با خاطره همیشه روشن آن روز مبارک، پیوند زنند.
∎
به همین مناسبت روز شنبه 13 شهریور 95 مصادف با سال روز پیوند دریای جمال فاطمی حضرت فاطمه (س) و جلال علوی علی (ع) مجلس جشن باشکوهی در سالن شورای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
این مراسم با برگزاری کلیپ، سخنرانی دکتر غفرانی در خصوص ارزش و جایگاه زن در اسلام و اهمیت ازدواج در اسلام و با خواندن مولودیخوانی و مسابقه مشاعره در هالهای از شعف و شادی برگزار شد و در پایان ضمن پذیرایی از حاضرین با صرف کیک و شیرینی؛ به کارکنانی که در این سال ازدواج نموده اند بهرسم یادبود هدایایی تقدیم شد.
خبر: خدیجه آب پر
عکس: مهدیه بهلولی
.