شناسهٔ خبر: 15088498 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی:

توسعه و عمران روستایی و اداره امور روستا نیاز به مدیریت واحد دارد

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به تلاش‌هایی که بنیاد مسکن و امور روستایی استانداری برای توسعه روستایی دارند، اما توسعه و عمران روستایی و اداره امور روستا متولی خاص و واحد ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، علی‌اکبر کریمی پیش از ظهر امروز در نشست مجمع نمایندگان استان مرکزی با حضور مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار کرد: توسعه و عمران روستایی و اداره امور روستا نیازمند یک مدیریت واحد است و باید متولی خاص داشته باشد، البته در شهر هم چنین متولی و مدیریت واحدی وجود ندارد.

وی ادامه داد: مدیریت روستا به عنوان یک کانون جمعیتی در کشور بلاتکلیف بوده و تاکنون با وجود تلاش‌های صورت گرفته به نتیجه نرسیده است، در روستا باید یک نفر به عنوان متولی و با یک مدیریت متمرکز وجود داشته باشد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه روستاها پذیرش چند مدیریتی ندارد، تصریح کرد: این مسئله به عنوان یکی از نیازهای کشور باید در سطح ملی مورد توجه قرار گیرد، بین بنیاد مسکن و دهیاری‌ها تضاد وجود دارد، زیرا وظیفه اداره امور روستا به دهیاری‌ها سپرده شده و در کنار این برای بنیاد مسکن هم وظایفی دیده شده که این وظایف شامل تهیه طرح و ساماندهی کالبدی فضای فیزیکی روستا است.

کریمی افزود: بنیاد مسکن یک نهاد انقلابی است که تاکنون در روستاها خدمات ارزنده‌ای را ارائه داده، اما سپردن وظایف به دهیاری‌ها ساز و کار منطقی‌تری است که این موضوع نیز باید تعیین تکلیف شود.

وی خاطرنشان کرد: پدیده روستاهای بزرگی مانند گاوخانه اراک که در حاشیه شهرها ایجاد شده است بارانداز جمعیت شهری شده و به عنوان یک پدیده ویژه و خاص باید در مورد این بخش‌ها که نه جزو روستا محسوب می‌شوند و نه جزو شهر برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بازنگری در طرح‌های هادی باید تسریع شود، ادامه داد: سرعت اجرای طرح‌های هادی در روستاها پایین است و نگاه بنیاد به طرح‌های هادی نباید مانند طرح‌های جامع و تفصیلی باشد، زیرا روستاها بافت محدودی دارند.

کریمی گفت: یکی دیگر از معضلات جدی در روستاها وجود تیرهای چراغ برقی است که به جای مانده و برای آن تصمیم‌گیری نشده و نیازمند در نظر گرفتن فرمولی برای رفع این مشکل است.

انتهای پیام/2299/ز30