«پریچهر قنبری» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: رشته های موجود در این آموزشکده شامل کاردانی طراحی دوخت، حسابداری، فناوری و نرم افزار کامپیوتر و کارشناسی ناپیوسته معماری است که رشته های معماری و صنایع شیمیایی در مقطع کاردانی و همچنین کارشناسی ناپیوسته فناوری و نرم افزار کامپیوتر در این آموزشکده نیز راهاندازی خواهد شد.
وی بابیان اینکه بیشتر رشتههای این آموزشکده کاربردی و موردنیاز جامعه هستند و فارغالتحصیلان این رشته ها به سرعت صاحب بازار کار خواهند شد، تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته در راستای جذب دانشجو، در سال جاری شاهد افزایش 20درصدی ظرفیت در این آموزشکده فنی خواهیم بود.
قنبری دانشگاه فنی و حرفهای را نسل سوم دانشگاههای کشور عنوان کرد و گفت: آموزش، پژوهش و کارآفرینی ماموریت اصلی دانشکده فنی خواهران است بنابراین دانشگاه به طور مستمر با بررسی و نیازسنجی جامعه رشته های غیرکاربردی را حذف و رشته های موردنیاز جامعه را جایگزین میکند.
رییس آموزشکده فنی خواهران ایلام، بابیان اینکه این آموزشکده به صورت مستقل و تک جنسیتی زیر نظر مستقیم دانشگاه فنی حرفهای کشور اداره می شود و استقلال مالی و اجرایی دارد، افزود: بودجه آموزشکده از محل اعتبارهای تخصیصی وزارت علوم و درآمد ناشی از فعالیتهای دانشجویی تامین شده و هیچ اعتباری دولتی دریافت نمیکند.
وی ادامه داد: بدلیل نوپا بودن دانشگاه فنی و حرفهای، سرانه اعتبارهای دانشجویی پایین است و این دانشگاه هنوز جایگاه خود را از نظر اعتبارها پیدا نکرده است اما با این وجود توانسته است در زمینههای عمرانی فعالیتهای چشمگیری ارائه دهد.
رییس آموزشکده فنی خواهران ایلام تصریح کرد: بیش از 620 دانشجو در این آموزشکده در حال تحصیل هستند، که با افزایش ظرفیت امسال بیش از 175 نفر نیز ورودی جدید خواهد داشت.
انتهای پیام