مهندس حسن کاکویی، کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگارپایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " از تدوین اصول و تکنینک های تخصصی نمونه براری خبر داد.
وی افزود: با توجه به راه اندازی سامانه الکترونیک مدیریت و نظارت بر محصولات سلامت محور (TTAC) و تقویت جایگاه مسئولین فنی شرکت های مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در تامین، تضمین و ایمنی محصولات ضوابط اصول و تکنیک های نمونه برداری محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی در حال تدوین میباشد.
مهندس کاکویی اظهار داشت: ضوابط اصول و تکنیک های نمونه برداری محصولات آرایشی و بهداشتی به منظور ایجاد وحدت رویه و با سه رویکرد علمی، اجرایی، حقوقی و طراحی برنامه های آموزشی در اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی در دست تدوین می باشد.
انتهای پیام/