سامان دعاجو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در استان سمنان به نسبت تعداد وزنه برداران کمبود سالن ورزشی نداریم اما لوازم و تجهیزات موجود این رشته فرسوده و مربوط به 40 سال گذشته بوده و استاندارد نیست.
وی اعتبار پرداختی سال گذشته به این هیات را 30 میلیون ریال اعلام و اضافه کرد : این هیات در این سال حدود 80 میلیون ریال هزینه کرد و در سال جاری نیز تاکنون هیج اعتباری دریافت نکرده است.
وی اظهار داشت : اعتبارات تخصصی هیات وزنه برداری فقط برای اعزام وزنه برداران به مسابقات داده می شود در حالی که هزینه های جانبی زیادی نظیر دستمزد مربیان و سرپرستان و حتی خرید لوازم جانبی داریم که تامین آن با مشکل مواجه می شویم.
دعاجو با اشاره به این که فقط شهرستان های سمنان و دامغان دارای هیات و سالن وزنه برداری است ، تعداد وزنه برداران استان را بیش از 50نفر نفر اعلام کرد.
رئیس هیات وزنه برداری استان سمنان ادامه داد : باتوجه به این که وزنه برداری جز رشته های مهم و اول ایران است و 2 مدال طلا دراین رشته داریم، مسئولان اهمیت بیشتری به این رشته ورزشی بدهند.
وی تصریح کرد : با توجه به این که استان سمنان در مسابقات پیشکسوتان وزنه برداری انتخابی تیم ملی که دراواخر اردیبهشت برگزار شد، مقام اول و مقام نایب قهرمانی را کسب کرد اما متاسفانه نظر کمیته فنی را برای اعزام به مسابقات تیم ملی جلب نکرد.
دعاجو با اشاره به آغاز مسابقات کشوری رده سنی نونهالان در استان گلستان از امروز گفت : 6 وزنه بردار از شهرستان های دامغان وسمنان به همراه 2 مربی و یک سرپرست راهی این مسابقات شده اند.
وی با بیان اینکه در شهرستان مهدیشهر ظرفیت های خوبی در رشته های قدرتی داریم ، افزود : با احداث سالن وزنه برداری دراین شهرستان در رشته وزنه برداری پیشرفت خوبی خواهیم داشت.
در استان سمنان 33 هزار ورزشکار ساماندهی شده فعالیت دارد.
6026/
اعتبار و فرسودگی تجهیزات ورزشی، عمده مشکلات هیات وزنه برداری استان سمنان
سمنان-ایرنا- رئیس هیات وزنه برداری استان سمنان توجه مسئولان امر به این رشته ورزشی را خواستار شد و گفت : اولویت برنامه این هیات بعد از تامین اعتبارات کافی، برطرف کردن فرسودگی لوازم و تجهیزات وزنه برداری در این استان است.
صاحبخبر -