شناسهٔ خبر: 15085606 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

آغاز انتخابات پارلمانی در هنگ کنگ

مردم هنگ کنگ امروز (یکشنبه) به پای صندوق‌های رای در انتخابات پارلمانی رفتند و فعالان جوان جدایی طلب خواستار جدایی کامل این دولت شهر از چین شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، رای گیری امروز حساس‌ترین انتخابات هنگ کنگ از زمانی است که انگلیس آن را در سال 1997 میلادی به چین تحویل داد. این انتخابات برای تعیین قانونگذاران پارلمان همچنین نخستین انتخابات از زمان اعتراضات خیابانی حامی دموکراسی سال 2014 میلادی در هنگ کنگ است و نتیجه آن می‌تواند راه را برای دور تازه رویارویی‌های سیاسی حول محور کنترل پکن بر این دولت شهر هموار سازد.

لئونگ چون ـ یینگ، رهبر نامحبوب هنگ کنگ اوایل امروز رای خود را در صندوق انداخت و از مردم خواست در این انتخابات مشارکت کرده و رای دهند.

در حال حاضر قانونگذاران حامی دموکراسی 27 کرسی از 70 کرسی پارلمان را در اختیار دارند، در حالی که قانونگذاران حامی چین 43 کرسی را از آن خود دارند. دموکرات‌ها مبارزه می‌کنند تا کنترل دست کم یک سوم از این کرسی‌ها را حفظ کنند؛ مساله‌ای که به آن‌ها قدرت وتو برای مسدود کردن تلاش‌های دولت برای تصویب قوانین را می‌دهد.

این مبارزه همزمان با آن صورت می‌گیرد که نگرانی‌ها در رابطه با تشدید سلطه پکن بر این دولت شهر در طیف گسترده‌ای از مسائل همچون سیاست، رسانه و آموزش افزایش یافته است.

انتخابات در ساعت 22:30 به وقت محلی پایان خواهد یافت و انتظار می‌رود نتایج انتخابات اوایل روز دوشنبه اعلام شوند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: