علیاکبر ملکشاهی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: در بخش حفظ قرآن کریم از نظر کیفی و کمی کمتر سرمایهگذاری شده است و باید متولیان فرهنگی ادارهکل اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دارالقرآن و ... برنامهریزی لازم را اتخاذ کنند.
وی با اشاره به رشد نسبی متسابقات استان کرمانشاه نسبت به گذشته، افزود: باید در بخشهای مختلف صوت و لحن، وقف و ابتدا، حفظ و... متسابقان تمرینات را بیشتر کنند که سطح مسابقات استانی بهتر شود.
داور بینالمللی قرآن کریم سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآن کریم کرمانشاه خاطرنشان کرد: سطح رشته ترتیل در استان باید بالا برود و امسال مرتلین حرفهای کرمانشاه در مسابقات استانی حضور کمتری داشتند.
ملکشاهی با ابراز امیدواری از متسابقان استانی در بخش اذان یادآور شد: سال جاری سه متسابق از جمله دائیچی، خزائی و رحمانی از استعدادهای برتر استان کرمانشاه هستند که متولیان فرهنگی باید برای ترتیب و آموزش صحیح این سرمایههای انسانی، برنامهریزی کند.
این مسؤول با بیان اینکه استان کرمانشاه در عرصه تلاوت قرآن و کشف نخبههای کشوری مستعد است، افزود: باید سطح قرائت اذان ترتیل و دعاخوانی در کرمانشاه ارتقا پیدا کند و بر پرورش سرمایههای دبیرستان و راهنمایی از سوی متولیان فرهنگی تلاش شود.
قاری برتر و داور بینالمللی سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآن کریم کرمانشاه افزود: برگزاری مسابقات قرآنی، حتی بهصورت نمادین هم فرصت خوبی برای جذب استعدادهای قرآنی است و باید افرادی که صدای خوبی در تلاوت دارند در مسابقات توانایی خود را ارزیابی کنند.
به گفته ملکشاهی، مسابقات قرآنی افراد مستعد را در رأس نگاه تیزبین داوران بینالمللی قرار میدهد و با گزینش و تقویت این چهرههای قرآنی میتوان سطح کیفی سرمایههای کشوری را بالا برد.
انتهای پیام/2700/ی20/
∎