شناسهٔ خبر: 15084576 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان:

36 پروژه طرح هادی در لرستان افتتاح شد

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان گفت: در دهه دولت امسال 36 پروژه طرح هادی در سطح لرستان به‎ بهره‎برداری رسید.

صاحب‌خبر -

فرهاد خاکی‎پور امروز در گفت‎وگو با خبرنگار فارس در خرم آباد اظهار کرد: در هفته دولت امسال 36 طرح هادی با اعتباری بالغ بر 185 میلیارد ریال افتتاح و بهره‎برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه این تعداد پروژه در سطح همه شهرستان‎های استان لرستان قرار داشته‎اند، عنوان کرد: بخش اعظم این پروژه‎ها در روستاهای بالای 100 خانوار اجرایی شده‎اند.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان خاطر نشان کرد: در شهرستان‎های لرستان یکهزار و 561 روستای بالای 20 خانوار وجود دارد که از این مجموع بیش از 520 روستا از نعمت طرح هادی بهره‎مند شده‎اند.

خاکی‎پور تاکید کرد: در 36 درصد از روستاهای لرستان حداقل یک فاز طرح هادی اجرایی شده است.

وی با اشاره به اینکه 72 روستا تا پایان سال 96 در راستای طرح اقتصاد مقاومتی دارای طرح هادی می‎شوند، عنوان کرد: روستاهای چوب تراش، شهید رحیمی خرم آباد، پاپی خالدار، شهید سهیل بیگی، پروانه کمالوند و بدر آباد نمونه‎هایی از روستاهایی بودند که در هفته دولت امسال طرح هادی آنها به بهره‎برداری رسیده است.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان افزود: علاوه بر اجرای طرح هادی در روستاهای یاد شده تعدادی از واحدهای مسکن روستایی نیز به بهره‎برداری رسیدند.

انتهای پیام/2304/ک20/