طوبی مازارزاده روز یکشنبه به مناسبت هفته ازدواج در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این آمار مربوط به سال 94 است افزود: در سال 93 هشت هزار و 929 مورد ازدواج در استان انجام گرفته است.
وی ادامه داد: از 40 تشکل مردم نهاد جوانان استان هم اکنون تنها یک تشکل بصورت تخصصی به موضوع ازدواج می پردازد.
این مسئول اظهار داشت: برای نخستین مرتبه تشکل مجمع خیران ازدواج استان آخرین مراحل ثبت خود را طی می کند که امیدواریم فعالیت آن هرچه زودتر آغاز شود.
مازارزاده گفت: تشکیل کارگروه ازدواج با حضور دستگاه های مختلف مرتبط اجرایی با موضوع جوانان بخصوص مسئله ازدواج در استان تشکیل شده است .
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان یزد افزود: این گارگروه با حضور مسئولان و کارشناسان نسبت به بررسی و ارائه راهکارهای لازم در خصوص موضوع ازدواج جوانان فعالیت می کند.
مازارزاده با بیان اینکه کار این معاونت نظارت و هماهنگی بین بخشی برای بررسی و اقدام در خصوص مسائل مختلف جوانان و ازدواج است بر پیگیری مسائل تاکید کرد.
وی گفت: برنامه های هفته ازدواج از سالروز پیوند آسمانی حضرت علی (ع) با حضرت فاطمه زهرا (س) در یزد آغاز شده و بر اساس روز شمار هفته ازدواج در یزد و مناطق تابعه استان برنامه های متنوع فرهنگی برگزار می شود.
مازارزاده با اشاره به نقش خیران در امر ازدواج جوانان خواستار همکاری بیشتر آنها در انجام برنامه های مختلف شد.
7536/ 6197
ثبت افزون بر هشت هزار ازدواج در استان یزد
یزد - ایرنا - معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان یزد از ثبت هشت هزار و 858 مورد ازدواج در استان خبر داد.
صاحبخبر -