شناسهٔ خبر: 15082897 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

ناراحتی برانکو از بازیکنان و حرکت عجیب پانادیچ

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از یک روز تعطیلی با ناراحتی برانکو ایوانکوویچ برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسکانیوز، تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از یک روز تعطیلی از ساعت 17 امروز (شنبه) در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار شد.

* آنتونی‌ گولچ، مدافع و رادوشوویچ، دروازه‌بان کروات پرسپولیس اولین بازیکنانی بودند که وارد زمین تمرین شدند.

* قبل از آغاز تمرین برانکو شخصاً به برای گذاشتن مانع‌ها روی زمین اقدام کرد و در حرکتی جالب با بازیکنان پرسپولیس خوش‌وبش کرد و به آنها خوش‌آمد گفت.

* تمرین تیم پرسپولیس با صحبت‌های کوتاه برانکو آغاز شد و سپس بازیکنان زیر نظر مارکو مربی بدنساز بدن‌های خود را گرم کردند.

* در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس مسئولان تأسیسات ورزشگاه کاظمی مشغول جوشکاری در قسمت‌هایی از ورزشگاه بودند که تعجب خبرنگاران و حاضران را به‌دنبال داشت.

* کمتر از 50 هوادار در تمرین پرسپولیس حضور داشتند و به‌نوعی استقبال کمی از تمرین امروز پرسپولیس شده بود.

* ساسان انصاری، هافبک پرسپولیس که پس از دریافت رضایتنامه رسماً از جمع سرخپوشان جدا شده بود، به همراه کریم باقری مربی پرسپولیس جزو غایبان امروز بودند.

* در ادامه تمرینات بازیکنان در دو گروه تقسیم شدند و کارهای ترکیبی، جابه‌جایی و پاسکاری محور تمرینات آنها بود.

* علوان‌زاده، گولچ و درویش‌وند امروز به‌دلیل مصدومیت به صورت اختصاصی تمرین کردند.

* برانکو در تمرین امروز پرسپولیس مدام نکات تاکتیکی را به بازیکنان خود گوشزد می‌کرد و برای لحظاتی از دست بازیکنان پرسپولیس بسیار ناراحت بود که چرا سبک تمرین را درست انجام نمی‌دهند و چند باری نیز بر سر بازیکنان پرسپولیس فریاد کشید.

* سرخپوشان در ادامه تمرینات به دو گروه تقسیم شدند و استارت‌های کوتاه، زدن ضربه به توپ و عبور از موانع دیگر تمرین بازیکنان بود.

* رادوشوویچ، دروازه‌بان کروات پرسپولیس تنها دروازه‌بانی بود که تمرینات خود را زیر نظر مربی دروازه‌بان‌ها انجام داد.

* در تمرین تاکتیکی بعدی پرسپولیس بازیکنان به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول زیر نظر برانکو به کارهای ترکیبی و جابه‌جایی پرداختند و گروه دوم زیر نظر دستیار برانکو، چوک به دریبل و زدن شوت به سمت دروازه روی آوردند.

* ایگورپانادیچ، مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس در اقدامی جالب در حاشیه تمرین با یکی از هواداران روی سکوها بود، صحبت می‌کرد.

* پایان بخش تمرینات امروز پرسپولیس به تمرین درون تیمی اختصاص داشت و بازیکنان پس از پاسکاری و کارهای ترکیبی به حفظ توپ روی آوردند.

602/401