به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، جلال تاجیک در دومین نشست ملی - فصلی انجمن سرمایهگذاران مناطق نمونه گردشگری ایران اظهار کرد: امروز هیچ منطقه نمونه گردشگری در کشور نیست که شناسنامه نداشته باشد.
وی تصریح کرد: از یکهزار و 68 منطقه نمونه گردشگری که در دولت نهم و دهم مصوب شده بود، حدود 455 منطقه برای حذف مصوبه به هیأت دولت ارائه شده تا لغو صورت گیرد.
مدیرکل مناطق نمونه و زیرساختهای گردشگری معاونت سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی بیان کرد: 55 نفر از سرمایهگذاران که سرمایهگذار نیستند و بیدلیل با سازمان میراث فرهنگی همکاری میکنند لغو موافقتنامه میشوند و از کاروان سرمایهگذاران مناطق گردشگری پیاده خواهند شد.
وی با اشاره به حوزه زیرساختها یادآور شد: امسال دولت 23 میلیارد تومان به مناطق نمونه گردشگری تخصیص داده اما وضعیت دولت به لحاظ اعتباری مناسب نیست و امسال امکان تخصیص این اعتبار وجود ندارد.
تاجیک ضمن تأکید بر اینکه اگر به دنبال برداشتن گام محکمی هستیم، ضروری است از تریبونها فاصله گرفته و پرسش و پاسخ داشته باشیم، اظهار کرد: سازمان میراث فرهنگی در دورهای که ما هستیم در برنامههای شو و نمایشی شرکت نخواهد کرد و برنامهها باید مشخص باشد.
وی یادآور شد: از یکهزار و 68 منطقه نمونه گردشگری که در دولتهای گذشته مصوب شده بود، 241 منطقه دارای موافقتنامه تأسیس از سازمان میراث فرهنگی بوده و 736 منطقه داریم که موجه برای ادامه کار هستند.
مدیرکل مناطق نمونه و زیرساختهای گردشگری معاونت سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی اضافه کرد: 205 منطقه اکنون دارای موافقتنامه تأسیس هستند که اکنون میتوانند ادامه فعالیت داشته باشند و کل مناطق فعال ما در سراسر کشور 83 منطقه است.
وی سرمایهگذاران بخش خصوصی در مناطق گردشگری را 39 نفر عنوان کرد و افزود: در پروژههای زیرساختی هم باید شفاف سازی شود زیرا تنها راهحل مشکلات کشور نیز شفافسازی است.
تاجیک با تأکید بر اینکه سازمان میراث فرهنگی به سمت نهادسازی و واگذاری اختیارات به انجمنها پیش میرود، گفت: انجمن گردشگری بانوان را نیز در سطح کشور دنبال میکنیم.
وی با بیان اینکه این انجمن هفتهای یک سفر را دارد و آخرین گام تشکیل اتاقهای گردشگری در استانها است، افزود: آخرین گام در سال 96 تشکیل این اتاقهاست که امیدواریم تا پایان تابستان سال 96 اتاقهای گردشگری را در همه استانها داشته باشیم.
انتهای پیام/89003/ت
∎