شناسهٔ خبر: 15082381 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

فارس از حضور فوتسالیست‌ مطرح قم در جام جهانی 2016 گزارش می‌دهد

حسن‌زاده و سومین تجربه حضور در جام‌جهانی/ ستاره فوتسال قم به دنبال عنوان برتر جهانی

چهره سرشناس و با سابقه فوتسال استان قم بعد از کسب عنوان برترین بازیکن آسیا و لقب بهترین بازیکن دو جام ملت‌های قاره کهن برای به دست آوردن عنوان برترین بازیکن جهان به جام جهانی 2016 می‌رود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علی‌اصغر حسن‌زاده برای تمام علاقمندان به فوتسال در استان قم، ایران، آسیا و جهان بازیکن شناخته‌ شده‌ای به شمار می‌رود زیرا همراه با تیم ملی کشورمان در صدها میدان بین‌المللی، آسیایی و جهانی این رشته حضور یافته است.

علی‌اصغر حسن‌زاده متولد سال 1366 و دارای یک متر و 69 سانتیمتر قد است و با وجود اینکه فعالیت خود در عرصه ورزش را با درخشش در رشته فوتبال آغاز کرد اما به یک باره جذب رشته ورزشی مورد علاقه قمی‌ها یعنی فوتسال شد و در این رشته سال به سال بیش از گذشته در مسیر رشد و پیشرفت قرار گرفت.

 

متانت و زندگی حرفه‌ای عامل پیشرفت ستاره فوتسال قم 

همواره نظر پیشکسوتان، اهالی رسانه، کارشناسان، مربیان و حتی بازیکنان شاغل در تیم‌ ملی و تیم‌های باشگاهی فوتسال ایران نسبت به ستاره فوتسال قم مثبت است، آنها معتقدند حسن‌زاده حرفه‌ای زندگی می‌کند و به سبب سر به زیر بودن و متانت بالایی که دارد در زندگی و ورزش پیشرفت قابل توجهی داشته است.

بعد از ناکامی تیم ملی فوتسال کشورمان در جام جهانی 2012 که با مصاحبه‌های شدید و دور از انتظار بازیکنان تیم ملی در مورد رئیس وقت کمیته فوتسال، کادر فنی تیم ملی و متولیان این رشته همراه شد، ‌تنها بازیکنی که در مورد این موضوعات در هیچ رسانه‌ای صحبتی بر زبان نیاورد، علی‌اصغر حسن‌زاده بود.

خودش می‌گوید: من سرباز تیم ملی بوده و هستم و وقتی نتوانستم برای تیم کشورم کاری انجام بدهم، دلیلی برای فرافکنی و فرار از ناکامی نیست، من باز هم می‌خواهم برای این تیم سربازی کنم، پس بهتر است برای بهتر شدن تلاش کنم و در آینده برای این تیم مفیدتر باشم.

حسن‌زاده که از سال 2004 در رده ملی بازی می‌کند، با تیم ملی فوتسال کشورمان قهرمانی‌های متعددی را در سطح آسیا و تورنمنت‌های بین‌المللی کسب کرده است و تنها جای خالی ویترین افتخارات این بازیکن، مدال جام جهانی است و حالا تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا در جام جهانی 2016 برای تیم ملی موثر بازی کند.

 

حسن‌زاده در آستانه سومین حضور متوالی در جام جهانی فوتسال

علی‌اصغر حسن‌زاده بیش از یک دهه است که در تیم‌های ملی فوتسال جوانان، امید و بزرگسالان فوتسال کشورمان عضویت دارد و همراه با تیم ملی فوتسال کشورمان سه جام قهرمانی ملت‌های آسیا را بالای سر برده و در تورنمنت‌های مختلف بین‌المللی از جمله جام جهانی کوچک در برزیل نیز درخشیده و نایب‌قهرمانی را با تیم ملی تجربه کرده است.

این چهره شاخص فوتسال قم در سال‌های 2008 و 2012 دو بار حضور در رقابت‌های جام جهانی فوتسال را تجربه کرده و امسال نیز به عنوان یکی از 14 بازیکن اصلی تیم ملی فوتسال کشورمان به بازی‌های جام جهانی 2016 در کشور کلمبیا اعزام می‌شود تا سومین حضور در جام جهانی را نیز در کارنامه فوتسالی خود به ثبت برساند، ‌حضوری که شاید بر خلاف دوره‌های قبل با کسب عنوان نیز همراه باشد.

حسن‌زاده در جام جهانی 2008 که حسین شمس هدایت تیم ملی فوتسال را بر عهده داشت و بازی‌ها در کشور برزیل به انجام رسید همراه با تیم ملی از مرحله گروهی صعود کرد و تنها در چند ثانیه پایانی دیدار با تیم ملی ایتالیا بود که تیم ملی با حضور وی فرصت صعود به جمع چهار تیم برتر دنیا را از دست داد.

اما در جام جهانی 2012 فوتسال که چهار سال قبل در کشور تایلند به انجام رسید، تیم ملی فوتسال کشورمان بعد از صعود به مرحله یک هشتم نهایی،‌ با هدایت علی صانعی ملی‌پوش اسبق کشورمان ناباورانه در مقابل تیم شگفتی‌ساز کلمبیا شکست خورد و نتوانست برای دومین دوره متوالی به جمع چهار تیم برتر دنیا برود.

اکنون نوبت به جام جهانی 2016 فوتسال جهان رسیده است و تیم ملی فوتسال کشورمان از بیستم شهریور ماه با حضور 14 بازیکن با هدایت محمد ناظم‌الشریعه، در گروهی سخت با حضور تیم‌هایی نظیر اسپانیا و آذربایجان گام به میدان رقابت برای کسب سکوی جهانی می‌گذارد.

 

ستاره فوتسال قم بهترین بازیکن جام ملت‌های 2014 و 2016 آسیا

مهمترین اتفاقاتی که از جام جهانی 2012 تا جام جهانی 2016 برای ستاره فوتسال استان قم یعنی علی‌اصغر حسن‌زاده رخ داده، دو انتخاب متوالی وی به عنوان بهترین بازیکن جام ملت‌های آسیا در سال‌های 2014 و 2016 و انتخاب به عنوان بهترین بازیکن سال 2014 فوتسال آسیا است.

سه عنوان ارزشمند انتخاب به عنوان برترین بازیکن جام ملت‌ها آسیا و سال فوتسال قاره کهن در حالی نصیب این چهره موفق و تکرار نشدنی فوتسال قم شده که حسن‌زاده امسال نیز یکی از امیدهای تیم ملی ایران برای درخشش در مصاف با رقبای حاضر در جام جهانی است.

حسن‌زاده یکی از بازیکنان تیم ملی کشورمان در سیزدهمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی جام ملت‌های آسیا در سال 2014 بود و در راه کسب عنوان نایب قهرمانی برای تیم‌ ملی فوتسال کشورمان موفق به زدن هشت گل برای تیم ملی شد تا بعد از حسین طیبی دومین گلزن برتر ایران باشد.

 

اختصاص عنوان برترین بازیکن فوتسال 2014 آسیا به حسن‌زاده

با اینکه جام ملت‌های سال 2014 با ناکامی تیم ملی کشورمان در ضربات پنالتی دیدار نهایی برابر تیم ملی ژاپن و کسب عنوان نایب‌قهرمانی آسیا همراه بود اما مسؤولان برگزاری این جام، حسن‌زاده را به عنوان بهترین و ارزشمندترین بازیکن جام ملت‌های قاره کهن انتخاب کردند.

انتخاب به عنوان بهترین و ارزشمندترین بازیکن سیزدهمین دوره رقابت‌های فوتسال قهرمانی جام ملت‌های آسیا همراه با تیم ملی فوتسال کشورمان در نهایت زمینه گزینش حسن‌زاده به عنوان برترین چهره فوتسال قاره در سال 2014 را فراهم کرد تا ستاره فوتسال قم در یک سال به دو عنوان ارزشمند دست یابد.

 

پنجمین حضور ایران در جام جهانی

فوتسالیست مطرح استان قم در جام ملت‌های آسیا 2016 نیز که انتخابی جام جهانی محسوب می‌شد، یکی از مهره‌های کلیدی در موفقیت تیم ملی فوتسال کشورمان برای کسب عنوان قهرمانی این رقابت‌ها در کشور ازبکستان بود و در این جام نیز از سوی مسؤولان برگزاری بازی‌ها، عنوان ارزشمند‌ترین و بهترین بازیکن سال 2016 را به خود اختصاص داد تا برای دومین دوره متوالی این مقام را کسب کند.

اکنون علی‌اصغر حسن‌زاده با این سوابق ارزشمند و سابقه گلزنی به تیم‌های مطرحی همچون اروگوئه و اسپانیا در جام جهانی 2008 و تاثیرگذاری مثبت در تیم ملی ایران در جام جهانی 2012، آماده درخشش همراه با تیم ملی در جام جهانی 2016 کلمبیا است.

جام جهانی 2016 از بیستم شهریور ماه سال جاری آغاز می‌شود  تیم ملی فوتسال کشورمان پس از جام جهانی‌های 1992 هنگ‌کنگ، 2000 گواتمالا، 2008 برزیل و 2012 تایلند برای پنجمین بار در این جام به میدان می‌رود در حالی که با تیم‌های مطرح اسپانیا، آذربایجان و مراکش قهرمان آفریقا هم‌گروه است.

تیم ملی فوتسال کشورمان در دو دوره قبلی رقابت‌های جام جهانی فوتسال موفق به کسب امتیاز از تساوی با تیم مطرح اسپانیا شده ولی هرگز در جام جهانی با تیم‌های آذربایجان و مراکش بازی نکرده و این نخستین سابقه رویارویی ایران با این دو تیم در جام جهانی است.

===========

گزارش از رضا جعفری

===========

انتهای پیام/78002/و40

برچسب‌ها: