
مهدی هاشمی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورشی خبرگزاری میزان، درباره عملکرد تیراندازان کشورمان در المپیک 2016 ریو اظهار داشت: ما در دو دوره اخیر المپیک توانستیم بدون استفاده از وایلدکارت، جواز حضور در این مسابقات را کسب کنیم و این مسئله نشان میدهد تیراندازی کشورمان رشد چشمگیری داشته است.
وی افزود: فدراسیون جهانی تیراندازی هم پیشرفت رشته تیراندازی در کشورمان را تأیید کرد و بر همین اساس سهمیه ایران از وایلدکارت قطع شد. ما از 7 سال پیش برای تیراندازی ایران برنامهریزی کرده بودیم و تا الان هم به اهدافمان دست یافتهایم. هدف ما در المپیک 2020 کسب 8 سهمیه همراه با مدال المپیک است و امیدوارم به این مهم دست پیدا کنیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی با اشاره به اینکه با وجود محدودیتها، تمامی برنامههای فدراسیون تیراندازی انجام شده است، تصریح کرد: زمانی که الهه احمدی عنوان ششم خود را تکرار میکند یعنی این که ما پیشرفت داشتهایم چرا که کشورهای دیگر در طول 4 سال گذشته تلاش کردهاند و بیکار نبودهاند. تیراندازی جایگاه ویژهای در المپیک دارد و ما میتوانیم با سرمایهگذاری در این رشته مدالهای زیادی را کسب کنیم.
هاشمی درباره مشکل تهیه فشنگ گفت: کمبود فشنگ یکی از ظلمهایی است که در دوران تحریم به ورزشکاران ما روا شد و با وجود اینکه در حال حاضر تحریمها به پایان رسیده اما هنوز هم نمیتوانیم فشنگ تهیه کنیم. ضمن اینکه تهیه فشنگ نیاز به بودجه کلانی دارد و ما در این زمینه با مشکل مواجه هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شایعه دریافت پول از ملیپوشان تیراندازی واقعیت دارد، اظهار داشت: ما برای برخی از اعزامها و اردوها از تیراندازان پول دریافت کردیم اما این پول از ملیپوشان گرفته نشده است بلکه کسانی که حدنصاب بالایی ندارند برای حضور در اردو یک پول ناچیزی را پرداخت میکنند. در حال حاضر پولی که از این تیراندازان دریافت میشود در حدود 20 هزار تومان است که فقط هزینه غذای آنها میشود و سایر امکانات از قبیل خوابگاه و ... همچنان رایگان است. به هر حال امکانات ما محدود است و باید مانع حضور آنها در اردوها شویم با اینکه یک مبلغ جزئی از آنها گرفته شود.
رئیس فدراسیون تیراندازی ادامه داد: این فدراسیون مشکلات مالی بسیاری دارد و ما حدود 14 میلیارد تومان بدهکار هستیم. حقوق مربی خارجی تیم ملی تیراندازی ماهیانه 100 میلیون تومان است که در مجموع حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان به او بدهکار هستیم. وزارت ورزش در حد توانش به ما کمک کرده است که این کمکها کافی نیست.
وی در پایان صحبتهایش درباره حضور بازنشستهها در فدراسیونهای ورزشی خاطرنشان کرد: من بازنشسته هستم اما با توجه به اینکه ایثارگر بودهام و حقوق هم دریافت نمیکنم مشکلی برای ریاست فدراسیون ندارم. ضمن اینکه یک بار هم سازمان بازرسی این مسئله را بررسی کرده بود که من تبرئه شدم.
انتهای پیام/