به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، علیاصغر شعبانیان عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات اداره مخابرات قوچان با اشاره به وجود 59 هزار و 441 مشترک تلفن در این شهرستان اظهار داشت: ضریب نفوذ تلفن ثابت در این شهرستان نسبت به جمعیت 26.1 درصد است و 49 هزار و 431 مشترک تلفن ثابت مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه 166 روستا دارای تلفن و 161 روستا در منازل تلفن دارند، گفت: 53 روستای دارای اینترنت، 38 روستا دارای دفاتر ICT هستند که از این تعداد اینترنت 33 روستا فعال بوده و 200 تلفن همگانی از 300 تلفن موجود فعال هستند.
رئیس اداره مخابرات قوچان با اشاره به این موضوع که از 17 هزار و 995 پورت اینترنت در این شهرستان که به مجموعه دولتی و شرکتهای خصوصی مربوط است 11 هزار و 490 پورت دایر هست، تصریح کرد: 9 شرکت خصوصی در قوچان فعال است که 6 هزار و 377 پورت اینترنت مربوط به شرکتهای خصوصی و 4 هزار و 989 پورت به مخابرات مربوط است.
شعبانیان با یادآوری اینکه 114 هزار و 879 تلفن همراه مشغول به کار در قوچان وجود دارد که ضریب نفوذ نسبت به جمعیت 60.61 درصد است، بیان کرد: 76 سایت BTS موبایل در شهرستان وجود دارد و میزان فیبر نوری شهرستان 299 کیلومتر خارج از محدوده شهری، 38.5 کیلومتر داخل شهری و میزان فیبر با توابع 522.5 کیلومتر به شمار میآید.
وی تعداد سایتهای در دست اجرا و طراحیشده را 13 سایت دانست و افزود: بستر 4G در شهرستان با نصب دکل، آنتن و فیبر فراهمشده که بهاحتمالزیاد در نیمه دوم سال جاری در قوچان به بهرهبرداری خواهد رسید.
رئیس اداره مخابرات قوچان شبکه ملی تبادل اطلاعات را یک سرور مادر در کشور دانست که میتواند کلیه اطلاعات مردم ایران در آنجا ذخیره شود که در حال حاضر تنها راهاندازی شده و هنوز به این شهرستان نیامده است.
شعبانیان با تأکید بر این موضوع که سال گذشته حدود 8.5 میلیارد تومان برای 3G، روستاهای جرتوده، دیزاوند و مسکن مهر هزینه شده است، گفت: راهاندازی 4G، اینترنت خانگی روی بستر فیبر، واگذاری پنج شمارهها، وای فای روستایی و فعالسازی اینترنت وایرلس در مراکز پرترافیک شهری مثل میدان ورزش، میدان آزادی، میدان امام خمینی و دانشگاهها برای سال جاری در دستور کار قرار دارد که پیشبینی اعتباری آن حداقل 10 میلیارد تومان خواهد بود.
وی با یادآوری اینکه شنود تلفن همراه کار راحتی نبوده و تنها در موارد خاص با مجوز دستگاه قضایی و دستگاه امنیتی صورت میگیرد، بیان کرد: گاهی در تماسهای تلفنی تداخل مکالمهای به وجود میآید که به دلیل تداخل در ایستگاهها است و بهمحض اطلاع رفع نقص خواهیم کرد.
رئیس اداره مخابرات قوچان با اشاره به اینکه سال گذشته یک میلیارد و 700 میلیون تومان ضرر دادهایم، عنوان کرد: میانگین استفاده از تلفنهای عمومی در این شهرستان هزینه کارمندش را هم درنمیآورد، اما اگر در جایی ببینیم حداقل روزی 10 هزار تومان درآمد داشته باشد نصب خواهیم کرد.
شعبانیان، یکی از دغدغههای شهرستانی را سایت BTS روستای رهورد در قوچان دانست که شناسنامه ایستگاه برای آن تعریف و جزئیات کار همچون جاده دسترسی، برق، طول آنتن و... انجامشده است و گفت: امیدواریم این کار با تأیید در مرکز هرچه سریعتر انجام شود.
انتهای پیام/3268/ذ40
∎