شناسهٔ خبر: 15078566 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در مدرسه علمیه نواب مشهد

دومین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی خراسان رضوی آغاز به کار کرد

دومین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی خراسان رضوی در مدرسه علمیه نواب مشهد از امروز آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، هادی حصاری مسؤول اداره هماهنگی‌های علمی و خدمات پژوهشی حوزه علمیه خراسان عصر امروز در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی استان که در مدرسه علمیه نواب برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چه انتشاراتی در این نمایشگاه حضور دارند، اظهار کرد: تعداد 45 انتشارات در قالب 25 غرفه در این نمایشگاه حضور دارند و همچنین فضای برپایی این نمایشگاه بالغ‌بر 400 مترمربع است.

وی افزود: انتشارات حوزوی سراسر کشور و همچنین 10 انتشارات از کشور لبنان در بخش بین‌الملل از حاضران در این نمایشگاه تخصصی هستند.

مسؤول اداره هماهنگی‌های علمی و خدمات پژوهشی حوزه علمیه خراسان عنوان کرد: این نمایشگاه از امروز تا چهارشنبه هفته جاری به مدت پنج روز در محل مدرسه علمیه نواب از ساعت 8 صبح لغایت 18 عصر دایر خواهد بود.

حصاری در پایان با اشاره به اینکه امسال حضور ناشران رشد دو برابری داشته و تخفیف 25 درصدی برای فروش کتاب‌ها در نظر گرفته‌شده است، یادآور شد: هدف از برپایی این نمایشگاه تأمین کتاب‌های موردنیاز اساتید و طلاب حوزه علمیه است.

انتهای پیام/3268/ن10/