سرهنگ محمد زهرایی روز شنبه در بازدید رئیس سازمان بسیج مستضعفین از طرح های اقتصاد مقاومتی(کاشت محصول زرشک) شهرستان مرزی درمیان، افزود: با توجه به نزدیکی فصل برداشت زرشک، برخی از چک های محصول زرشک سال گذشته کشاورزان پرداخت نشده است.
وی با بیان اینکه با فرآوری محصول زرشک می توان محصولات متنوعی در شهرستان تولید کرد، یادآور شد: با این اقدام ارزش افزوده این محصول به دست کشاورزان می رسد.
وی اظهارکرد: هم اکنون محصول زرشک شهرستان به صورت سنتی خشک و به صورت خام صادر می شود.
به گزارش ایرنا، به گفته زهرایی با اعتبار 90میلیون ریال می توان با پاک کردن و بسته بندی محصول زرشک اشتغال ایجاد کرد.
وی با تاکید بر ایجاد بارگاه بهداشتی برای خشک کردن محصول زرشک، اظهارکرد: خشک کردن محصول زرشک در خرمن، باعث تغییر رنگ و افت کیفیت محصول می شود.
وی برداشت زرشک در فصل پاییز را یکی از مشکلات دانست که باران و سرما خسارت زیادی به کشاورزان وارد می کند.
سطح زیرکشت محصول زرشک شهرستان درمیان دو هزار و 500 هکتار است که سالانه دو هزار و 500 تن زرشک خشک از این سطح برداشت می شود.
شهرستان درمیان با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق به طول70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
اسدیه مرکز شهرستان مرزی 57هزار نفری درمیان در 105کیلومتری شرق بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
7556
سود محصول زرشک خراسان جنوبی نصیب دلالان می شود
بیرجند - ایرنا - مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه سود محصول زرشک استان به خصوص شهرستان درمیان به جیب دلالان می رود، گفت: واسطه ها محصول زرشک این شهرستان مرزی را با چک های بلندمدت خریداری می کنند.
صاحبخبر -