اما سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چرا کمپانی ساکن کوپرتینو علاقه ای به ارتقاء قابل توجه رم محصولات تولیدی اش ندارد.
موبایل های پرچمدار اندرویدی این روزها دست کم همراه با چهار گیگابایت رم وارد بازار می شوند و حتی برخی شرکت ها آنها را به مقدار بیشتر (شش گیگابایت) نیز مجهز کرده اند. یکی از دلایل این اتفاق البته آن است که آیفون احتمالا به خاطر بهینه سازی های نرم افزاری صورت گرفته روی آن، به میزان بیشتری مموری نیاز ندارد. طبق اطلاعات به دست آمده از برخی بنچمارک ها، آیفون 6 اس با دو گیگابایت رم از بعضی موبایل ها که دو یا سه برابر این میزان را در خود دارند، سریع تر عمل می کند.
اما دلیل مهم دیگر طبق گزارش DRAMeXchange در این باره، افزایش قیمت رم و سیاست های کلی اپل در رابطه با پایین نگه داشتن هزینه تمام شده تولید آیفون است. Avril Wu مدیر این شرکت، پیرامون همین مساله اظهار داشت: با معرفی رسمی آیفون های جدید در تاریخ هفدهم شهریورماه، کل زنجیره تامین اسمارت فون بازه زمانی بسیار فشرده ای را تجربه خواهد کرد. در عین حال، تقاضا برای قطعات حافظه از سوی برندهای چینی تولید کننده موبایل هم زیاد شده و به همین خاطر بازار DRAM و ناند فلش با مشکلات عدیده ای برای تامین حافظه روبرو هستند.
بالا رفتن تقاضا برای تامین رم آیفون نیز از سویی دیگر به افزایش کلی هزینه تمام شده تولید این موبایل می انجامد که این مساله ابدا خوشایند اپل نیست. بنابراین طبیعی است که شرکت ساکن کوپرتینو تمام تلاش خود را به کار بگیرد تا بدون افزایش قابل ملاحظه رم، عملکرد بهتری را برای آیفون 7 به ارمغان بیاورد.
در گزارش DRAMeXchange آمده است که تقاضا برای سرور هم مدتی است رو به فزونی نهاده که این مساله نیز در بالا رفتن قیمت DRAM و کمبود آن در بازار نقش داشته است.