شناسهٔ خبر: 15078172 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مجارستان برای جلوگیری ورود مهاجران، 3 هزار مرزبان استخدام می کند

بلگراد - ایرنا - پلیس مجارستان با انتشار آگهی برای استخدام 3 هزار مرزبان، خواهان کمک به حدود 10 هزار پلیس و سرباز است که اکنون در مرزهای این کشور با صربستان در کنار سیم های خاردار از ورود غیرقانونی مهاجران به داخل این کشور جلوگیری می کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از رسانه های خبری بالکان، افراد جدید که به استخدام پلیس مجارستان در خواهند آمد، مانند ماموران پلیس به اسلحه، اسپری فلفل، باتوم، دستبند و تجهیزات حفاظتی مجهز می شوند.
نگهبانان مرزی جدید در مجارستان از ماه می سال آینده فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و تا آن زمان یک آموزش 6 ماهه خواهند دید.
یک مقام پلیس به تلویزیون دولتی مجارستان گفت که سن متقاضیان باید بالاتر از 18 سال باشد، از شرایط خوب فیزیکی برخوردار باشند و آزمایش روانی را هم باید سپری کنند.
«ژولت پوژگای» افزود: حقوق مرزبانان جدید در دو ماه اول معادل 480 یورو و سپس به 710 یورو در ماه افزایش خواهد یافت.
تعداد مهاجرانی که تلاش دارند برای ادامه مسیر خود به کشورهای شمالی اتحادیه اروپا از قلمرو مجارستان عبور کنند در حال حاضر کاهش یافته و به کمتر از 200 نفر در روز رسیده است.
بیشتر مهاجران که از مرزهای مختلف وارد صربستان می شوند، خواهان رفتن به مجارستان برای ادامه مسیر خود در رسیدن به کشورهای شمالی اتحادیه اروپا هستند.
«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان اخیرا از احتمال گسیل جدید آوارگان جنگی خبر داده و گفته بود که باید برای جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجران و آوارگان جنگی دیوارهای جدید با همسایگان در مرزهای کشور ایجاد کرد.
وی با اشاره به ایجاد دیوار سیم خارداری که مجارستان در مرزهای خود با صربستان در سال گذشته ایجاد کرد، گفت: این دیوارها تاکنون در چند نقطه از بین رفته و باید دیوار جدیدی را در موازات آن ایجاد کرد تا از ورود غیرقانونی مهاجران جلوگیری شود.
مجارستان اخیرا با توجه به افزایش تردد مهاجران و آوارگان جنگی و همچنین ناآرامی ها در برخی از کشورها در منطقه خاورمیانه، تصمیم دارد که دیوار سیم خاردار در مرزهای این کشور با صربستان که در سال گذشته کشیده شد را با دیواری جدید تقویت و محکم تر کند تا از ورود مهاجران غیرقانونی جلوگیری شود.
«ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان نیز پیشتر در رابطه با مساله مهاجران و پناهجویان و همچنین بحران کنونی در اتحادیه اروپا از جمله خروج انگلیس از این اتحادیه، گشایش مرزهای 28 عضو این اتحادیه بر مهاجران را به باد انتقاد گرفت و خواستار سلب مسئولیت از دست بروکسل شد.
مجارستان برای جلوگیری از عبور آوارگان جنگی و پناهجویان از این کشور، ابتدا در شهریور سال گذشته مرزهای خود با صربستان و سپس در آبان ماه مرز خود با کرواسی را با کشیدن سیم خاردار مسدود کرد.
تدابیر اخیر امنیتی در مرزهای مجارستان با صربستان برای جلوگیری از ورود مهاجران به این کشور موجب شد که بیش از هزار مهاجر و پناهجو پشت مرزهای این کشور جمع شوند و یا به صربستان روانه شوند.
هزاران پناهجوی سرگردان در مرزهای مجارستان سال گذشته به دلیل حمله پلیس با استفاده از باتوم، گاز اشک آور و ماشین های آبپاش تظاهرات کردند؛ اقدام پلیس در ضرب و شتم پناهجویان همچنین با محکومیت گسترده گروه های مدافع حقوق بشر مواجه شد.
مجارستان به تازگی چند قانون جنجال برانگیز وضع کرد که به مقام های این کشور اجازه می دهد در صورت دستگیری پناهجویان در 5 مایلی مرزهای این کشور، آنها را به صربستان باز گرداند.
مقام های مجارستان با این حال بارها اتهامات این کشور درباره استفاده از قوه قهریه برای بازگردان پناهجویان و مهاجران به صربستان را رد کرده اند.
بر اساس آمار دولتی، از میان 177 هزار و 135 تقاضای پناهندگی درمجارستان در سال 2015، فقط 146 مورد تایید شده است.
دولت مجارستان خواستار برگزاری همه پرسی در تاریخ دوم اکتبر(11 مهر) درباره حمایت سیاسی از مخالفت با هر گونه طرح اتحادیه اروپا برای اعمال نظام سهمیه ای برای پذیرش پناهجویان در کشورهای عضو این اتحادیه است.
شبک**اروپام**436**1021