شناسهٔ خبر: 15066690 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مردی که شغلش "شکار مهاجران" است + فیلم

خبرگزاری میزان- کمیته حقوق بشر هلسینکی خواستار جلوگیری از برخورد غیرقانونی "شکارچی مهاجران" با پناهجویان در بلغارستان شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه چند رسانه‌ ای خبرگزاری میزان، کمیته حقوق بشر هلسینکی و چند مرکز حقوقی دیگر رفتارهای " شکارچی مهاجران" در بلغارستان را جرم دانستند و از دولت این کشور خواستند که به برخوردهای غیرقانونی وی با پناهجویان پایان دهد.

mp4
<div id="video-display-embed-code" ><script type="text/JavaScript" src="http://www.mizanonline.com/fa/news/play/embed/216687/747239?width=400&height=300"></script></div>


دانلود


مردی که شغلش

کمیته حقوق بشر هلسینکی اعلام کرد: "فردی به نام دینکو والو در بلغارستان که یک کشتی‌گیر است، به ارعاب و ترساندن مهاجران می‌پردازد. دولت این کشور نیز چشم خود را به روی اقدامات غیرقانونی وی بسته است.
ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی پخش شده است که نشان می‌دهد والو و چند نفر دیگر به تعقیب و گریز پناهجویان، از جمله زنان و کودکان، در جنگل‌ها می‌پردازند و پس از گرفتن مهاجران وحشت‌زده آنها را روی زمین می‌اندازند و دست‌های آنها را از پشت می‌بندند.
والو برای توجیه اقدامات غیرقانونی خود ادعا می‌کند که با دستگیر کردن پناهجویان مانع ورود " جهادی‌ها " به کشورش می‌شود.
داعش جایزه‌ای به ارزش 38 هزار پوند انگلیس برای قتل شکارچی مهاجران تعیین کرده است.
والو و 2 نفر دیگر چندی پیش بازداشت شدند ولی نخست وزیر بلغارستان از برخورد غیرقانونی آنها با پناهجویان تقدیر کرد و اقدامات آنها را کمک به پلیس خواند.
والو مارس گذشته اذعان کرد که با پناهجویان از جمله زنان و کودکانی که از سوریه فرار کرده‌اند، خشونت‌آمیز برخورد می‌کند و آنها را مجبور می‌کرد به مدت نیم ساعت روی زمین  دراز بکشند و گاه آنها را تهدید به قتل می‌کرد.
مساله جالب اینکه والو از دولت بلغارستان خواسته است که در ازای هر پناهجویی که دستگیر می‌کند ، به وی دستمزد بدهد.