شناسهٔ خبر: 15076809 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آیت‌الله بوشهری:

۲۸ رشته تخصصی در حوزه‌های علمیه تدریس می‌شود

امام‌جمعه قم گفت: در حال حاضر ۲۸ رشته تخصصی در حوزه‌های علمیه تدریس می‌شود و دانش‌پژوهان باید قدردان تخصصی شدن علوم حوزوی و توسعه رشته‌های تخصصی باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری عصر امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید مؤسسه آموزش عالی حوزوی اسراء که در سالن اجتماعات این موسسه برگزار شد اظهار داشت: در آیات متعددی از قرآن کریم معانی مختلفی نهفته است و با آن که قرآن کریم آموزه‌های بسیاری را در اختیار انسان قرار داده است ولی نباید به یک تفسیر واحد از این کتاب اکتفا  داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه قرآن کریم بر اساس روایات زنده است و همانند اجزای دیگر هستی برای تمام نسل‌های بشریت قابل‌استفاده است تصریح کرد: برای رسیدن به آموزه‌های دقیق تفسیرها نمی‌توان فقط به مطالعه اکتفا کرد و سفارش‌های زیادی نسبت به فهم و درک در قرآن کریم مطرح‌ شده است.

امام‌جمعه قم خاطرنشان کرد: در حال حاضر 28 رشته تخصصی در حوزه‌های علمیه تدریس می‌شود و دانش‌پژوهان باید قدردان تخصصی شدن علوم حوزوی و توسعه رشته‌های تخصصی باشند.

وی از طلاب خواست اکتفا به آموزش‌های مراکز حوزوی نداشته باشند و خود را محدود به ابعاد مختلف علوم نکنند و ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به 200 الی 300 نفر در حال تدریس تفسیر در حوزه‌های علمیه هستند ولی با این‌ وجود این رشته نیازمند تعقل بخشی بیشتر است.

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: منابع اصلی آموزه‌های دینی باید شناخته شود و باید به قرآن به‌عنوان یک منبع کامل نگاه شود و برای رسیدن به عمق واژه‌ها و آموزه‌های قرآن باید مراحل مختلفی مانند تقوا و ایمان را سپری کنیم.

وی از قرآن به‌عنوان روشن‌کننده تاریکی و جهل یادکرد و افزود: آموزه‌های دینی باید به خارج از مرزها منعکس شود و  تفسیرپذیری قرآن می‌تواند در عصر کنونی به بشر خدمت‌های گوناگونی داشته باشد.

انتهای پیام/