شناسهٔ خبر: 15076344 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

گودرزی: تصویب نظام‌نامه فرهنگی موجب توسعه اخلاق‌مداری در ورزش می‌شود

صاحب‌خبر -

محمود گودرزی

در این همایش که وزیر ورزش، وزیر آموزش و پرورش، وزیر ارشاد، رییس کتابخانه ملی و معاون اول رییس جمهور دکتر جهانگیری حضور داشت محمود گودرزی با بیان اینکه ما ورزش را یک مقوله فرهنگی می‌دانیم و قوانین نیز آن را تایید و امضا می‌کنیم، گفت: در حوزه کمیسیون‌های مجلس نیز ورزش زیرمجموعه کمیسیون‌های فرهنگی قرار دارد و به عنوان یک استراتژی سعی می‌کنیم از ظرفیت‌های فرهنگی در جهت تربیت نسل جوان و انتقال پیام پاک و به عنوان پیش‌گیرنده در آسیب‌های اجتماعی از ورزش استفاده بهینه و جدی داشته باشیم.

وی گفت: یکی از تاکیدات دکتر روحانی نسبت به این حوزه توجه به ورزش توام با اخلاق است. بنابراین همان طور که ما ورزش را یک مقوله فرهنگی می‌دانیم. باید تاکید جدی نسبت به ورزش توام با اخلاق داشته باشیم و بتوانیم ا ز طریق ورزش به ایجاد شادی و نشاط در بین جوانان و ساخت الگوهای ورزشی در بین نسل جوان بپردازیم.

گودرزی اضافه کرد: در حوزه اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، اخلاقی، رسانه ورزش می‌تواند فعالیت‌های چشمگیری را در تمام این حوزه‌ها داشته باشد و تعامل فرهنگ و ورزش یکی از موضوع‌های اساسی است که می‌تواند در ایجاد فرهنگ در ورزش ایفای نقش کند. فرهنگ ورزش و سهم ورزش در فرهنگ یک نیاز ضروری برای سالم‌سازی جامعه و ایجاد نشاط اجتماعی است. ضمن اینکه ترویج ورزش همگانی نیز در همین حوزه خلاصه شده و باید به عنوان یک مقوله اساسی در سبد خانواده‌ها در بهبود سبک زندگی فعال مردم نقش بسزایی داشته باشد.

گودرزی خاطرنشان کرد: طبق آخرین آماری که از گرایش مردم به ورزش در  سال جاری به دست آمده است، این آمار از 10 درصد به 21 درصد افزایش پیدا کرده و مردم کشور ما نسبت به چند سال قبل رشد چشمگیری در جهت ورزش کردن پیدا کرده‌اند و این آمار قابل توجهی است.

وی گفت: زمانی که من قبل از اعزام کاروان المپیک اشاره کردم که میانگین کسب مدال ما در این دوره عدد 4 است و نباید بیش از این در جامعه توقع ایجاد کرد زیرا امکان داشت جامعه به سمت افسردگی و نگرانی پیش برود به مذاق خیلی‌ها خوش نیامد و انتقاداتی را در این زمینه مطرح کردند. الان این عدد به عدد 6 رسیده است. در حقیقت ما نسبت به 16 دوره قبل در بازی‌های المپیک ریو توانستیم رتبه دوم را کسب کنیم.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در فضاهای ورزشی امکان دارد  اتفاقات ناخوشایندی ایجاد شود که باید این نگاه تغییر پیدا کند. در حال حاضر باید سهم تمام رشته‌های ورزشی در صداوسیما باید افزایش پیدا کند و با فرهنگی کردن محیط ورزشی اقدامات اساسی در این زمینه صورت بگیرد که البته به اعتقاد من تبیین نظام‌نامه فرهنگی ورزش یک راهکار اساسی در این دولت بود که امیدوارم با تصویب این قانون فضای ورزشی نسبت به دوره قبل فرهنگی‌تر و اخلاق‌مداری توسعه پیدا کند.

گودرزی وزیر ورزش نقش صداوسیما در ورزش باستانی را 0.03 درصد، ورزش بانوان، 0.05 درصد، ورزش پایه 1.15 درصد، قهرمانی حرفه‌ای 36 درصد و فوتبال را 44 درصد عنوان کرد و گفت: این میزان سهم‌مان حتی از ورزش حرفه‌ای است. امیدوارم در آینده رسانه ملی سهم رشته‌های ورزشی را افزایش دهد.

برچسب‌ها: