به گزارش ایرنا، محمود گودرزی در همایش تبیین دستاوردهای دولت تدبیر و امید که در کتابخانه ملی درحال برگزاری است، افزود: درحال حاضر 9/81 درصد از زنان و 5/76 از مردان ورزش نمی کنند که به طور میانگین می توان گفت که 5/79 درصد مردم اهتمام به ورزش ندارند.
وی افزود: این درحالی است که درسال 92 تنها 10 درصد مردم ورزش می کردند اما امروز این رقم به 21 درصد افزایش پیدا کرده است.
وزیرورزش و جوانان با بیان اینکه درطول شانزده دوره شرکت ایران در بازی های المپیک برای ایران به طورمیانگین 4 مدال کسب شده است، گفت: در حال حاضر این رقم به شش مدال برای هر المپیک رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: نباید برای جامعه انتظار و توقع ایجاد کنیم و باید واقعیت را به مردم بگویید، هرچند که این واقعیت ها به مذاق برخی از افراد خوش نیاید.
به گفته وی کسب 8 مدال در بازی های المپیک ریو از نظر تعداد مدال این المپیک را در دومین رده پس از بازی های المپیک لندن قرار می دهد.
گودرزی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری ادغام دو سازمان ملی جوانان و تربیت بدنی در ایجاد این وزارتخانه عنوان کرد: همواره بزرگان کشور این گلایه را داشته اند که فعالیت های مرتبط با جوانان در وزارت ورزش تحت شعاع ورزش قهرمانی قرار گرفته است.
وی فعالیت های فرهنگی وزارت ورزش در حوزه جوانان را در سه محور عمده خواند و افزود: اولین محور فعالیت دولت یازدهم در زمینه توسعه مشارکت های اجتماعی جوانان از طریق حمایت از تشکل های این بخش از جامعه است.
عضو دولت تدبیر و امید اعلام کرد: در حالیکه در دولت هشتم 700 سازمان مردم نهاد (سمن) درحوزه جوانان در کشور شکل گرفته بود، اما در دوران دولت های نهم و دهم این تعداد به 50 سمن کاهش یافت که با سیاست گذاری های دولت یازدهم برای ایجاد نشاط برای جوانان برای ایجاد دو هزار سمن مجوز دادیم، برهمین اساس از 50 سمن سال 92 این رقم به 1500 سمن افزایش یافته است.
وی ابراز امیداوری کرد: که تا پایان عمر دولت یازدهم تعداد سمن های فعال در حوزه اجتماعی جوانان به 2 هزار سمن افزایش یابد.
وزیر ورزش فعالیت های فرهنگی وزارت ورزش را دومین فعالیت مهم این وزارتخانه خواند و افزود: در طول این مدت این وزارتخانه در ایجاد هماهنگی با 18 دستگاهی که بر اساس قانون موظف به خدمات دهی به جوانان هستند، هماهنگی لازم را به عمل آورده است.
وی ادامه داد: در زمینه ازدواج جوانان و تعالی خانواده تاکید وزارت ورزش و جوانان بر آموززش های قبل، حین و بعد از ازدواج است و در این زمینه از ایجاد مراکز تخصصی مشاوره در تشکیل خانواده حمایت می کنیم.
گودرزی با بیان اینکه این وزارتخانه، ورزش را مقوله فرهنگی می داند، گفت: ازجمله راهبردهای توسعه فرهنگی ورزش از منظر رهبر معظم انقلاب مقابله با انواع آسیب های محیطی، امربه معروف، انتقال پیام های معنوی، ترویچ ورزش های دینی و روحیه پهلوانی و همچنین رعایت اخلاق و روحیه جوانمردی است که ما نیز برآن تاکید می کنیم.
وزیر ورزش در ادامه به انتظارات رئیس جمهوری از ورزش اشاره کرد و آن ها را توجه به ورزش قهرمانی توام با اخلاق، ایجاد شادی و نشاط و کمک به فرهنگ جامعه، ساخت الگوهای فرهنگی برای جامعه و نزدیک کردن واژه های قهرمانی به پهلوانی عنوان کرد.
گودرزی همچنین خواستار افزایش ایفای نقش رسانه ها در بهبود فرهنگ فضاهای ورزشی شد و گفت: سازمان های دیگر مانند دانشگاه ها، صدا و سیما، ارتش و نیروهای مسلح نیز می توانند در بهبود فضای فرهنگی اماکن ورزشی کمک کنند.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه به سهم ورزش های همگانی قهرمانی، حرفه ای، پایه بانوان و فوتبال در صدا و سیما اشاره کرد و اظهار داشت: سهم ورزش بانوان از برنامه های صدا و سیما، نیم درصد، پایه 15/1 درصد، فوتبال 44 درصد و ورزش های قهرمانی و حرفه ای 24/36 درصد است که نشان می دهد سهم ورزش قهرمانی کمتر از ورزش حرفه ای است.
وی در پایان سیاست گذاری یک پارچه فرهنگی از طریق نظامنامه جامعه فرهنگی که به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است را حلال بسیاری از مشکلات فرهنگی عنوان کرد.
ورزشی.**9144 **9129**1379
افزایش 11 درصدی علاقمندی مردم به ورزش در دولت یازدهم
تهران - ایرنا - وزیر ورزش و جوانان با ارزیابی شرایط ورزش کشور در بخش مردان و زنان گفت: در سال 92 تنها 10 درصد مردم ورزش می کردند که این رقم در طی سال های گذشته به 21 درصد افزایش پیدا کرده است.
صاحبخبر -