مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان بیان کرد: اصل کار کتاب کودک، تصویرگری و نویسندگی آن توسط کانون به نیم قرن پیش باز میگردد و بعد از انقلاب اسلامی، دفتر سرگرمی های سازنده تشکیل شد.
عسگری فر تصریح کرد: این کانون، در حوزه اسباب بازی نقش فعالی دارد و عروسک های «دارا و سارا» نیز از ایده های آن است.
وی عرضه محصولات کانون را در 5 گروه سنی معرفی کرد و گفت: تقسیم بندی کتابها نشان میدهد که خردسال با کودک و نوجوان و همه این ها با جوان فرق دارند و همین تنوع، حاکی از تفاوت تصویرگری، کار و نتیجه آن است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان با اشاره به اینکه بسیاری از رمان هایی که در بازار موجود است مناسب جوانان بوده که حاوی مسایل عاطفی است، خاطرنشان کرد: 40 عنوان رمان، برای سنین نوجوانی انتشار یافته است.
عسگری فر یادآور شد: در امر مدرسه سازی، شاهد کمک های خیرین بوده ایم و امیدواریم این روند در تجهیز کتابخانه ها هم دیده شود.
وی به تشکیل کمیته کودک و نوجوان استان اشاره کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت و وسایل بازی بچه ها، از وظایف و کارکردهای این کمیته است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان تصریح کرد: همانطور که در مدارس، ساعات پرورشی در نظر گرفته میشود؛ بایستی ساعاتی هم تحت عنوان «ساعات مطالعه کتاب» در برنامه آموزشی وجود داشته باشد.
عسگری فر با یادآوری مضرات فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان گفت: در برخی از کشورهای پیشرفته، استفاده از اینترنت برای افراد زیر 16 سال، مجاز نیست و ما هم باید در خصوص سن استفاده فرزندانمان از این امکانات فرهنگ سازی کنیم.
وی ضمن تشکر از سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری کاشان بخاطر برگزاری قصه گویی در دو سال پیاپی، خاطر نشان کرد: کاشان، با سِبقه و دید فرهنگی که دارد، سالم مانده است و إن شاء الله الگویی برای سایر شهرها باقی میماند.
انتهای پیام/م