به گزارش خبرگزاری فارس از شهرضا، داریوش کریمزاده بعد از ظهر امروز در ستاد احیای امر به معروف شهرضا با بیان این که ما از تصمیمات و مصوبات شورای احیای امر به معروف حمایت میکنیم، اظهار کرد: قانون حمایت از آمران امر به معروف به تازگی به ما ابلاغ شده است که در ماده 2 این قانون، امر به معروف را دعوت دیگران به معروف و نهی منکر را نیز نهی آنها از انجام منکرات دانسته است.
وی تجسس در امور افراد را جز محرمات دانست و گفت: منابع شرعی و فقهی زیادی در رابطه با نهی تجسس در امورات دیگران وجود دارد که به همین دلیل این نکات در قانون نیز رعایت شده است.
دادستان شهرضا با اشاره بهمراتب این قانون، عنوان کرد: مراتب امر به معروف و نهی از منکر ابتدا قلبی، دوم زبانی و سوم و چهارم نیز از طریق قلم و عملی دانست.
وی با بیان این که مردم و دولت وظیفه امر به معروف در سطح جامعه را دارند، تصریح کرد: مراحل اولیه امر به معروف وظیفه مشترک مردم و دولت است، اما مرتبه عملی آن تنها بر عهده دولت و مأموران دولتی است.
کریمزاده با بیان این که بسیج مستضعفین میتواند در حوزه زبانی امر به معروف وارد عمل شود، خاطرنشان کرد: البته این قانون منافی با قانون ضابطین قضایی بسیجی با کیفیاتی که در قانون مطرح شده است، نیست.
وی با بیان این که وسایل نقلیه در قوانین جدید جزو حریم خصوصی به حساب نمیآید، تشریح کرد: اگر تخلفی در فضای داخلی اتومبیلها اتفاق افتاد، ضابط، مأمور و یا مردم میتوانند برخوردهای متناسب با جایگاههای خود را داشته باشند.
دادستان شهرضا با اشاره به حمایتهایی که قانون از آمران به معروف انجام داده است، بیان کرد: این قوانین در زمینه تشکیل دادگاههای ویژه، پرداخت دیه و سایر موارد از آمران حمایت کرده است.
وی ادامه داد: با وجود این که از ابتدای انقلاب اسلامی اقدامات زیادی در راستای امر به معروف و نهی از منکر صورت گرفته، اما برخی نتایج در جامعه نشان میدهد که در کنار اقدامات قضایی باید اقدامات فرهنگی نیز صورت گیرد.
دادستان شهرضا در پایان افزود: تمام مصوبات شورای احیای امر به معروف لازم الاجراست و ما از اجرای آن حمایت میکنیم.
انتهای پیام/63072/ح30
∎