شناسهٔ خبر: 15073876 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

فرماندار چالدران:

کیفیت آرد تولیدی چالدران مناسب نیست

فرماندار چالدران گفت: کیفیت آرد تولیدی در این شهرستان مناسب نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از چالدران، کریم حسین‌زاده بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان چالدران که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: بهبود کیفیت نان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه باید کیفیت آرد بیش از پیش بهبود یابد تا شاهد تولید نان با کیفیت نیز باشیم، تصریح کرد: سطح کیفی آرد تولیدی در چالدران پایین است و لازم است تا کارخانه آردسازی این شهرستان در زمینه تولید آرد با کیفیت اهتمام جدی داشته باشد.

فرماندار چالدران با بیان اینکه صحبت‌های اولیه در خصوص بهبود کیفیت آرد با کارخانه آردسازی این شهرستان انجام گرفته است، ادامه داد: لازم است آرد با کیفیت در اختیار نانوایی‌های چالدران قرار گیرد.

این مسؤول بر نظارت و بازرسی در خصوص کیفیت نان تاکید کرد و اظهار داشت: نظارت و بازرسی از عملکرد نانوایی‌ها و کیفیت و بهداشت نان تولیدی در این شهرستان باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

حسین‌زاده با بیان اینکه نان نقش مهمی در سبد غذایی خانوار دارد، خاطرنشان کرد: سلامت کالاهایی که نقش زیادی در سبد غذایی خانوار دارند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

فرماندار چالدران با بیان اینکه مشکل کارخانه آردسازی این شهرستان باید رفع شود، اظهار داشت: برای این منظور باید ماشین‌آلات این کارخانه آردسازی مورد نوسازی قرار گیرد.

این مسؤول با بیان اینکه لازم است تا سهمیه آرئد این شهرستان افزایش یابد، تصریح کرد: در فصول خاصی از سال از جمله تابستان که فصل کار در اراضی کشاورزی و زمان کوچ عشایر به ییلاقات چالدران است، باید سهمیه آرد بیشتری به این شهرستان تخصیص یابد.

انتهای پیام/61001/ن20/

برچسب‌ها: